Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sokan miért akarják betiltani...

Sokan miért akarják betiltani a nyilvános szoptatást?

Figyelt kérdés

A legtöbb anyuka nem fedetlen keblekkel szokta ezt megtenni nyilvánosan.Plusz diszkréten csináljuk.

Én elszoktam vonulni csendes helyre,amennyiben lehet és ott szoktam kezdeni szoptatást.

Mi ebben a kivetnivaló?

júl. 5. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt nem látom valami nagy problémának, kicsit perverz, no de ki vagyok én, hogy ítélkezzek. No de a szoptatásról: sokat járok mindenfelé, de még sose láttam nyilvános helyen nőt szoptatni, szóval csak megoldható valahogy.
júl. 5. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szoptatást akartál írni..
júl. 5. 21:50
 3/10 anonim válasza:
22%

Mert senki nem kíváncsi rá, hogy elővedd a didkókat, a pulya meg elkezdje szopni, aztán böfizzen meg okádjon össze-vissza.

Létezik cumisüveg.

júl. 5. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
36%

A szoptatásnak és a szopatásnak is meg van a helye, ill. ideje, - ha már fingod sincs arról, hogy miket firkálsz!

Nekem nem anyaszerepet, hanem provokációt juttat eszembe a szándékosan Oktogonon csöcseit kipakoló nő! Nem lehet annyira éhes a gyerek, hogy közönségesen viselkedjen bárki is az utcán vagy sok ember által látogatott egyéb helyen!

júl. 5. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Senki nem akarja betiltani. Szoptattam úton-útfélen. Parkban, vonaton, buszon,váróban. Soha senki nem szólt be. Lehet csak szerencsém volt

Inkább egyre többen rájönnek, hogy ez természetes dolog, és nem jó babával bezárkózni, a gyerekek meg nem időre esznek.

júl. 6. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem senkinek nem a diszkrét anyukákkal van a baja. Én is valahol provokációnak tartom azt, ha valaki ezt nyilvános mellkilógatással intézi egy étterem közepén. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekemet szoptattam, természetesen nyilvánosan is, mégis tudtam mindig úgy fordulni, takarni, stb., hogy soha az életben semmilyen negatív megítélésben, rossz nézésben nem részesültem emiatt. Nyíltan tuti nem. Magában meg pampogjon aki csak akar.
júl. 6. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 6-tal. Nincs baj a nyilvános szoptatással, lehet diszkréten, elbújva is csinálni, meg ezt egyre többen el is fogadják.

De az tőlem is távol áll hogy kiüljek a tér közepére közszemlére tegyem a cicim és úgy szoptassak. Nekem se szólt mèg be senki, volt hogy a kedvenc kisboltomban szoptattam egy kávè társaságában…

júl. 6. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak a médiában van jelen a szoptatásellenesség, élőben senki sem szólna be érte.

Nem lehet ,,mindent kitéve" szoptatni. A mell többi része egy kivágottabb ruhából is kilátszik, a mellbimbó a gyerek szájában.

Bár nekem egyszer a vonaton kiköpte a gyerek, és nem vettem észre. Nem tudom meddig ülhettem ott fedetlen mellel...

júl. 6. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy van egy réteg, akik túlzásba esnek. Ahogy itt is írják, lehet ezt diszkréten intézni úgy, hogy kb. fel sem tűnik senkinek mi történik. Ez nem egyenlő szerintem az elbújással, meg a szégyenkezéssel, mégis sokan kiforgatják és kikérik maguknak, hogy miért kéne diszkréten intézni, meg "elbújni", meg nem tudom. Mindkét oldalon állnak hülyék.
júl. 6. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Normális nő ezt rendesen csinálja, normális embert pedig nem zavar.
júl. 20. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!