Sokan miért akarják betiltani a nyilvános szoptatást?
A legtöbb anyuka nem fedetlen keblekkel szokta ezt megtenni nyilvánosan.Plusz diszkréten csináljuk.
Én elszoktam vonulni csendes helyre,amennyiben lehet és ott szoktam kezdeni szoptatást.
Mi ebben a kivetnivaló?
Mert senki nem kíváncsi rá, hogy elővedd a didkókat, a pulya meg elkezdje szopni, aztán böfizzen meg okádjon össze-vissza.
Létezik cumisüveg.
A szoptatásnak és a szopatásnak is meg van a helye, ill. ideje, - ha már fingod sincs arról, hogy miket firkálsz!
Nekem nem anyaszerepet, hanem provokációt juttat eszembe a szándékosan Oktogonon csöcseit kipakoló nő! Nem lehet annyira éhes a gyerek, hogy közönségesen viselkedjen bárki is az utcán vagy sok ember által látogatott egyéb helyen!
Senki nem akarja betiltani. Szoptattam úton-útfélen. Parkban, vonaton, buszon,váróban. Soha senki nem szólt be. Lehet csak szerencsém volt
Inkább egyre többen rájönnek, hogy ez természetes dolog, és nem jó babával bezárkózni, a gyerekek meg nem időre esznek.
Egyetértek a 6-tal. Nincs baj a nyilvános szoptatással, lehet diszkréten, elbújva is csinálni, meg ezt egyre többen el is fogadják.
De az tőlem is távol áll hogy kiüljek a tér közepére közszemlére tegyem a cicim és úgy szoptassak. Nekem se szólt mèg be senki, volt hogy a kedvenc kisboltomban szoptattam egy kávè társaságában…
Szerintem csak a médiában van jelen a szoptatásellenesség, élőben senki sem szólna be érte.
Nem lehet ,,mindent kitéve" szoptatni. A mell többi része egy kivágottabb ruhából is kilátszik, a mellbimbó a gyerek szájában.
Bár nekem egyszer a vonaton kiköpte a gyerek, és nem vettem észre. Nem tudom meddig ülhettem ott fedetlen mellel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!