4 hónapos babák anyukái akik már elapadtatok! Mit csináljak a picimmel? Az étkezési mennyiség hajmeresztő-részletek lennt
300 ml-nél tart -200 anyatej és 100 táp-már nem tudom hanyadjára hoztam vissza a tejem de ez most komolyabb apadás már csak 100at fejtem ma 2 mellből:(
nincs pénzem szaporíto teára meg gyogyszerre-levessel probálkozom tej meg ilyenek de semmi-már hányok a rántott levestől:(
a baj hogy a tápon az áll 6 honapos felett 240 ml evésenként a max
de ő 300at eszik 4 honaposan!!!!!
Tudom, az oltási könyv, az enyém is hasonló. Én is innen néztem le anno, mit kb. mikor érdemes bevezetni.
Sajnos itt és most az van, hogy ez a javaslat nem helyes a kiskönyvben. :(
Az orvosi javaslatra, felügyelet mellett megkezdett 4 hónapos hozzátáplálás még csak-csak elmegy, de inkább ez is csak elméletben. A gyakorlatban az van, hogy az orvosok sokszor nem kellően tájékozottak, hogy valóban milyen esetekben kell/indokolt korábban kezdeni, másrészt pedig gyakran ellenérdekeltek is a dologban.
Én dietetikusnak tanulok a SOTÉ-n. Eddig még nem volt szó ilyen konkrét témákról, de erős a gyanúm, hogy sok olyan infót fogok még hallani, ami abszolút szembemegy a valósággal. Ez sajnos ez nem egyedi jelenség, az egész nyugati orvostudomány hemzseg az ilyen álhírektől meg félinformációktól.
Tényleg nehéz dolgunk van, amikor megpróbáljuk eldönteni az infóáradatból, hogy minek-kinek is higyjünk.. :-S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!