4 hónapos babák anyukái akik már elapadtatok! Mit csináljak a picimmel? Az étkezési mennyiség hajmeresztő-részletek lennt
300 ml-nél tart -200 anyatej és 100 táp-már nem tudom hanyadjára hoztam vissza a tejem de ez most komolyabb apadás már csak 100at fejtem ma 2 mellből:(
nincs pénzem szaporíto teára meg gyogyszerre-levessel probálkozom tej meg ilyenek de semmi-már hányok a rántott levestől:(
a baj hogy a tápon az áll 6 honapos felett 240 ml evésenként a max
de ő 300at eszik 4 honaposan!!!!!
lehagytam-4szer eszik egy nap most lex mérés de 8 kg körül jár -nem kövér nagyon hossza is megvan-
a 120 hányszor egy nap mert 5 hosan napi 1300 ml kellene..de ha hizik és nem sir és jol lakik szerintem semmi baj:)
Nekem pont tegnap mondta a védőnő,hogy lehet már nem laktatja a picim a tápszer.
Uzsonnára vagy vacsira adjak tejpépet.Délelőtt meg adhatók neki gyümölcsöt.
utolsó, de okos voltál!
A baba eldönti hogy eszik-e vagy sem. Ha nem éhes nem lehet a szájába tömni sem a cicit, sem a cumisüveget, és a tápszertől sem lesz baja. Ha segíteni nem tudsz, legalább maradj csendben!
Azzal a hozzászólóval teljesen egyetértek, aki a tejpépet javasolja, én is azt adnám.
Viszont úgy tudom, a tápszeres babóknál korábban elkezdhető a hozzátáplálás, 4 hónapos kortól. Nem kizárt, hogy az általad írtak is szerepet játszanak ebben.
köszönöm kedves utolso..nem tudom nekem mindig sikerül kifognom legalább egy olyat aki annyira okos... nem segít de oktatni tud--
csak a félreértések elkerülése végett--
A GYEREKEK IGÉNY SZERINT ESZNEK...MINDENKI ERRŐL PAPOLT
nála beállt a 4 ora de-sajna a hozzátáplálással nem nagyon boldogulok mert probáltam gyümipürét, almát-azt nem kérte-ugy hogy nem tom mit adjak mert félek ennyi tápot adni-most vett-tippeljetek mennyit??-150 táp+150 anyatej-és erre kihisztizett 90 tápot plux
Ne haragudj, kedves Kérdező, de részben igaza volt annak, aki azt írta, "jogosan" apad a tejed!
4 hónaposan SENKINEK nem szabadna elkezdenie a hozzátáplálást, még a tápszereseknek sem! Erre egy szakmai link:
Ha te már elkezdted, azzal nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy újra és lehet, hogy véglegesen megcsappanjon a tejed. Ha már eddig is tápszereztél, az nyilván nem segítette sajnos a szoptatást, de ez meg ismételten ronthatott a dolgon.
Én azt javasolnám neked, hogy hagyd még a szilárd ételeket fél éves korig és ha a tej visszahozása sehogyse megy, akkor a szopi mellett adj neki több tápszert, ha kevesebbszer eszik. De első körben én mindenképp a szoptatást próbálnám, amíg csak megy. Ha gondolod, privátban szívesen segítek ezügyben, hátha tudok még újat mondani.
Ne haragudj xStefix, nagyra tartom a szakértelmedet, és szinte mindig egyet értek veled, de szerintem sokan az alábbi táblázatból nyerjük a fontos infókat:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!