Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vajon más babák is bármeddig...

Vajon más babák is bármeddig tudnak aludni, ha cici van a szájukban?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos a fiam. Napközben együtt alszunk, ha nem az apja altatja hordozókendőben.

Ha látom, hogy fáradt, cicire rakom, hátradőlök, ő meg már alszik is. Egy idő után kiesik a cici a szájából. Néha mozgolódik, megkeresi vagy én adom neki. Így akár 4 órát is lenyom egyben.

Egyébként nem bánom, szeretem ezt, szívesen csinálom. Csupán érdekel, hogy másnál is így mennek-e a dolgok 🙂 persze ha nem első gyerek lenne, akkor nem tudnánk ezt csinálni.

jún. 20. 17:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
36%

3,5 évig szoptattam a kisebbik gyerekemet. SENKI nem tudta a szűk családon kívül. Soha nem verte ki a dilit házon kívül érte. Azt még csecsemőként megtanulta, hogy hol van a szopizás helye.

Ellenben a csoportársai között a mai napig van cumis.

jún. 20. 22:50
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
De mi a baj a cumival áruld már el mert tényleg érdekel 🤣
jún. 21. 07:27
 23/39 anonim ***** válasza:
15%
22, mi a baj a szoptatással?
jún. 21. 08:24
 24/39 anonim ***** válasza:
83%
Semmi, sose irtam hogy baj.
jún. 21. 08:33
 25/39 anonim ***** válasza:
52%
A cumit pont ugyanúgy el lehet venni, mint a cicit. Azért, mert pár szülő inkább kerüli a konfliktust a saját gyerekével és hagyja 5 éves koráig cumizni, nem a cumi a hibás.
jún. 21. 09:24
 26/39 anonim ***** válasza:
16%
24, már 3 oldalt írtatok tele azzal, hogy "fúj, komfortszopi, én ezt nem bírnám, milyen undorító, inkább a műcici", mert a cumi az. Cicipótló.
jún. 21. 09:32
 27/39 anonim ***** válasza:
78%

Nem főzök, takarítasz és a ruhák is öntisztulók vagy mi? El nem tudom képzelni. 2,5 hónapos gyerek mellett azért elég sokmindent meg lehet tudni csinálni ha akarja az ember nem egész nap feküdni a gyerekre fogva.

Mi lenne ha lenne nagyobb tesó? Azzal meg a nagyika lenne 7-ből 7 napot mert a melleden lóg a gyerek egész nap?

jún. 21. 09:35
 28/39 anonim ***** válasza:
86%
26, nem írtam hogy fúj, csak annyit hogy én nem tudnám csinálni hónapokig hogy órákig a baba a csecsemen lógjon. Ennyi.
jún. 21. 09:40
 29/39 anonim ***** válasza:
43%

27, neked meg mi a bajod?

Ha dolgozna se napközben mosna, főzne, takarítana, hanem munka után.

Most meg az a munkája, hogy a gyereket ellássa. Rá még nem kell főzni, a kaja meg a mellében van, amit fúj, szoptatással ad oda.

Ha lenne nagyobb tesó... DE NINCS neki, így megteheti.

(Én megtettem horrible dictu a nagytesó mellett is, mert 3,5 év volt köztük.)

jún. 21. 10:29
 30/39 anonim ***** válasza:
89%
Én annyit nem értek hogy minek cicire rakni ha álmos, álmos nem éhes akkor minek a cici a szájába?
jún. 21. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!