Vajon más babák is bármeddig tudnak aludni, ha cici van a szájukban?
2,5 hónapos a fiam. Napközben együtt alszunk, ha nem az apja altatja hordozókendőben.
Ha látom, hogy fáradt, cicire rakom, hátradőlök, ő meg már alszik is. Egy idő után kiesik a cici a szájából. Néha mozgolódik, megkeresi vagy én adom neki. Így akár 4 órát is lenyom egyben.
Egyébként nem bánom, szeretem ezt, szívesen csinálom. Csupán érdekel, hogy másnál is így mennek-e a dolgok 🙂 persze ha nem első gyerek lenne, akkor nem tudnánk ezt csinálni.
3,5 évig szoptattam a kisebbik gyerekemet. SENKI nem tudta a szűk családon kívül. Soha nem verte ki a dilit házon kívül érte. Azt még csecsemőként megtanulta, hogy hol van a szopizás helye.
Ellenben a csoportársai között a mai napig van cumis.
Nem főzök, takarítasz és a ruhák is öntisztulók vagy mi? El nem tudom képzelni. 2,5 hónapos gyerek mellett azért elég sokmindent meg lehet tudni csinálni ha akarja az ember nem egész nap feküdni a gyerekre fogva.
Mi lenne ha lenne nagyobb tesó? Azzal meg a nagyika lenne 7-ből 7 napot mert a melleden lóg a gyerek egész nap?
27, neked meg mi a bajod?
Ha dolgozna se napközben mosna, főzne, takarítana, hanem munka után.
Most meg az a munkája, hogy a gyereket ellássa. Rá még nem kell főzni, a kaja meg a mellében van, amit fúj, szoptatással ad oda.
Ha lenne nagyobb tesó... DE NINCS neki, így megteheti.
(Én megtettem horrible dictu a nagytesó mellett is, mert 3,5 év volt köztük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!