Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vajon más babák is bármeddig...

Vajon más babák is bármeddig tudnak aludni, ha cici van a szájukban?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos a fiam. Napközben együtt alszunk, ha nem az apja altatja hordozókendőben.

Ha látom, hogy fáradt, cicire rakom, hátradőlök, ő meg már alszik is. Egy idő után kiesik a cici a szájából. Néha mozgolódik, megkeresi vagy én adom neki. Így akár 4 órát is lenyom egyben.

Egyébként nem bánom, szeretem ezt, szívesen csinálom. Csupán érdekel, hogy másnál is így mennek-e a dolgok 🙂 persze ha nem első gyerek lenne, akkor nem tudnánk ezt csinálni.

2024. jún. 20. 17:20
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jó olvasni mások tapasztalatait! 🙂 Úgy látom, valamelyik baba ezt csinálja, valamelyik meg nem.

Lerakni én sem tudom már 3 hetes kora óta. Néha megpróbálom, de nem vevő rá, csak éjjel. Szerencsére háztartással nem kell foglalkoznom, heti 4 teljes nap pedig a férjem altatja, az az énidőm.

Olvasni szoktam ezeknél a nagy alvásoknál vagy én is elalszom.

Egyszer biztos terhessé fog válni, akkor majd változtatunk rajta. Az is lehet, hogy magától fog változni, hisz hetente változik, hogy mire van igénye a babámnak. A 4. trimesztert még mindenképp kivárom, addig nem szeretnék semmit sem erőltetni 🙂

2024. jún. 20. 20:06
 12/39 anonim ***** válasza:
56%
A 15 hónapos lányom cicifüggő a kezdetektől. Most ott tartunk, hogy éjjel többször azért kel, mert hiányzik a cici. Nem éhes. Pár hónap és kistesója lesz, szóval ki kell valamit találnom. Van egy 5 évesem, ő nem volt ilyen cicis.😃
2024. jún. 20. 20:12
 13/39 anonim ***** válasza:
73%
Hát én nem bírnám hosszútávon , kezdetileg cuki, dehogy a csecsem legyen a cumija hónapokig biztos nem bírnám.
2024. jún. 20. 20:40
 14/39 anonim ***** válasza:
23%

13, kit érdekel?

Téged se érdekeljen, hogy más így csinálja!

Sokkal inkább ez, mint egy műanyag darabbal a szájában rohangáljon 5 évesen is.

Egy anyatejes, cicifüggő gyerekről meg nem mondod az oviban, hogy az, mert ott nem örjöng az anyja melléért, ellenben a cumis kivágja a hisztit, hogy még nagycsoportosként is úgy aludjon.

2024. jún. 20. 20:51
 15/39 anonim ***** válasza:
82%
14 és ezzel mi a gond? Mármint a cumival. Semmi..
2024. jún. 20. 20:57
 16/39 anonim ***** válasza:
69%
Mindegyik cumis gyerek felnőtt nekem is volt vagy 10. Mégis szép a fogsorom.
2024. jún. 20. 20:57
 17/39 anonim ***** válasza:
77%
Az enyém szerencsére sose volt cicifuggo. Én nem bírtam volna ezt.
2024. jún. 20. 21:13
 18/39 anonim ***** válasza:
85%

14

A csöcs függő gyerek nem veri ki a hisztit ? Csak a cumis?

Hol hallottad ezt? Láttam én már 3 éves gyereket aki tépte az anyja ruháját a mellrészem mert cici kell.

De még hogy? Az utcán, a buszon. A gyereket nem érdekelte hol vannak.

2024. jún. 20. 21:24
 19/39 anonim ***** válasza:
34%
18 na ugyi hogy van az amikor nem fér bele a comfort cici. Jót nevettem 🤣😂
2024. jún. 20. 21:28
 20/39 anonim ***** válasza:
69%
A kislányom 5 hónapos, 10 perc alatt megette amit szeretett volna és utána ki is köpte a cicit. És ez így van jól.
2024. jún. 20. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!