Vajon más babák is bármeddig tudnak aludni, ha cici van a szájukban?
2,5 hónapos a fiam. Napközben együtt alszunk, ha nem az apja altatja hordozókendőben.
Ha látom, hogy fáradt, cicire rakom, hátradőlök, ő meg már alszik is. Egy idő után kiesik a cici a szájából. Néha mozgolódik, megkeresi vagy én adom neki. Így akár 4 órát is lenyom egyben.
Egyébként nem bánom, szeretem ezt, szívesen csinálom. Csupán érdekel, hogy másnál is így mennek-e a dolgok 🙂 persze ha nem első gyerek lenne, akkor nem tudnánk ezt csinálni.
Nekem is így aludt a fiam.
Egy idő után utaltam
Igény szerint szoptattam, de amikor már éjjel ott tartottunk, hogy óránként ébredt mert eltűnt a cici a szájából, falnak tudtam volna menni
Én még csak terhes vagyok de ódzkodom még a gondolatától is, hogy 4 órát szopja a mellem. Én ezt nem érzem normálisnak. Szoptatni fogom ha tudom de erre a 4 órás műsorra ott a cumi.
Szerintem ha akarok is valamit itthon a háztartásban is csinálni akkor ezt nem így fogom csinálni mint te.
Én meg imádtam ezt. Varázscicinek hívtam. Akármilyen nyűgös volt, akármennyire nem akart aludni (kicsivel nagyobbként), mellre tettem és öt percen belül aludt. Óriási hatalom.
Néha még ma is bevetném, hiába nagy már.
Hat nekem valasztasom nem volt, egyszeruen csak cicin aludt. Pedig en aztan meg cumit is adtam neki, mindent megprobaltam, de mindegy, ez volt.
Amugy 5 hos koraig ment ez, aztan leszokott rola hala isten. Cicin aludt el, de nem hasznalt mar cuminak, le tudtam valasztani es aludt szepen.
Nagyon nehez volt mar, de szerettem volna szoptatni, emiatt nem adtam fel, de kozel voltam hozza akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!