Hogyan tudnék segíteni a kisfiamnak?
Kitartàs! Hordozva, babakocsiban, autóban, vonaton nem alszik el? Van, amelyik gyereknek ilyen tìpusù ringatàsra van szüksège.
Ha a fogzàs miatt nehezebben eszik, akkor pròbàlhatod fèlàlomban, vagy alvàs közben mellre tenni, ha màr az alvàsproblèma javul. Fejhetsz neki tejet, ès lehűtve, kiskanàllal adhatod. Nyugtatja az ìnyèt. Csinàlhatsz belőle anyatejfagyit is.
En ha ennyire fájt nekik, nurofent adtam. Én is beveszem a gyógyszert, ha fáj valamim, őket se hagytam szenvedni. Éjjelre egy adagot, meg nappal ha nagyon szenvedett, akkor is.
És igen, hordozás napközben.
De miből gondolod, hogy a foga fáj 4 hónaposan? Az enyémnek 11 hónaposan jött az első, mégis sz*rul aludt 4 hós korától meg mindent a száj@ba vett, ezt csinálja minden 4 hónapos.
Hiába kenegeted, ha nem az a baja.
Én Dologélt kentem neki, 4 hósan is használt a fogzás gyanús nyűgösségre, de szerintem akkor még csak az íze terelte el a fiam figyelmét a kellemetlenségről. Igazán akkor használt, mikor éppen áttört a fog, és akkor volt közel a legrosszabb a fogzás miatti nyűgösség is. A legrosszabb akkor volt, mielőtt éppen áttört volna, de akkor még semmit nem ért a Dologél sem.
Én is megpróbálnék neki 1x fájdalomcsillapítót adni, hátha. Ha használ, akkor megbeszélném a gyerekorvossal, hogy milyen gyakran lehet adni.
Nálunk úgy volt a fogzás, hogy időnként megindult, egy pár napig mutatkoztak a jelei, mint nyálzás, rágcsálás, híg kaki, aztán leállt és pár hétig nyugalom volt. Aztán megint. 4 hó körül már volt jele szerintem, de csak 8 hósan bújt ki az első fogacska (vagy még később, nem írtam fel ezeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!