Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kisfiamnak hogyan...

6 hónapos kisfiamnak hogyan tudnék segiteni abban, hogy előre is tudjon kúszni?

Figyelt kérdés
2 hónapja forog,1 hónapja hason fekve repülözik körbe-körbe,és hátrafele nagyon gyorsan kúszik.Csak azért kérdezem ,mert nagyon szenved,emeli a kis fenekét,de valahogy nem jön össze.Egyébként majdnem 10 kg,lehet ez is hátráltatja.
2010. jún. 24. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Atya-gatya, jó húsban van. Biztos hátráltatja. Szerintem nem kell neki segíteni, majd magától elkezdi. Az is lehet, hogy nem fog kúszni. Nekem 6.5 hós a kislányom 8kg, kis duci, ő is hátrafelé tolat, előre csak akkor ha valami nagyon kell neki, de nagy kínszenvedések árán tud tenni 20centiket. Türelem.
2010. jún. 24. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Kösi a választ,igen elég erős baba,de szerencsére hosszú is ezért annyira nem látszik rajta.(74 cm)

Persze én nem akarom neki erőltetni,csak egy kinszenvedés igy,mert ahogy lerakom hasra fordul és jön a sirás,mert nem sikerül neki,csak a tolatás.

2010. jún. 24. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 7 hónapos a fiam,ma kezdett el kúszni előre(egy pöttyös labdáért,amit tegnap találtam a szekrény mélyén),amúgy Ő is csak forogva közlekedett,de úgy is szinte mindenhová eljutott.:)
2010. jún. 24. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányom ugyanígy volt a védőnő azt mondta támasszam meg a lábát, néha megtámasztottam de magától rájött 1 héten belül azóta meg sem áll:)
2010. jún. 24. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!A lányom Jövő héten lesz 7 hós és csak körbe kúszik!A hasa lent van de kézzel lábbal kúszó mozgást végezve "mozog"!meg forogva közlekedik!Hátra néha halad,de előre semmit(hátra sem tudatosan)Viszont húzza be a lábát nyomja ki a kezét csak még gyenge!Mi is nagyok vagyunk 74 cm és 8900 gramm!Szerintem is hagyd,hhamarosan biztos sikerül!kitartáés!
2010. jún. 24. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 8 hónapos. 6 hónaposan gurulva közlekdett, aztán elkezdett óramutatózni és hátrafelé kúszni. 7 hóanposan felült és azóta az a mániája. Ülésből előreveti magát, ha kiszemel valamit, eléri és rögtön felül vele, de előrefelé még mindig nem kúszik. Szerintem már nem is fog, mert most olyan, mintha elkezdett volna kutyázni, szóval szerintem hamarosan inkább mászni fog.

Én is próbáltam mindent, csalogattam, kitámasztottam a lábát, de nem haldt előre, úgyhogy hagytam. A védőnő azt mondta, az is kúszás, ha körbe vagy hátra csinálja, nem kell előrefelé is. Szóval lehet a te babád sem fog előre kúszni, majd csak mászni.

2010. jún. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!