6 hónapos kisfiamnak hogyan tudnék segiteni abban, hogy előre is tudjon kúszni?
Kösi a választ,igen elég erős baba,de szerencsére hosszú is ezért annyira nem látszik rajta.(74 cm)
Persze én nem akarom neki erőltetni,csak egy kinszenvedés igy,mert ahogy lerakom hasra fordul és jön a sirás,mert nem sikerül neki,csak a tolatás.
Az én kislányom 8 hónapos. 6 hónaposan gurulva közlekdett, aztán elkezdett óramutatózni és hátrafelé kúszni. 7 hóanposan felült és azóta az a mániája. Ülésből előreveti magát, ha kiszemel valamit, eléri és rögtön felül vele, de előrefelé még mindig nem kúszik. Szerintem már nem is fog, mert most olyan, mintha elkezdett volna kutyázni, szóval szerintem hamarosan inkább mászni fog.
Én is próbáltam mindent, csalogattam, kitámasztottam a lábát, de nem haldt előre, úgyhogy hagytam. A védőnő azt mondta, az is kúszás, ha körbe vagy hátra csinálja, nem kell előrefelé is. Szóval lehet a te babád sem fog előre kúszni, majd csak mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!