Hogyan tudnék segiteni középsős kisfiamnak? Az oviban nincs barátja.
Drága kincs, elhiszem, hogy megszakad a szíved...
Először is, mindenkepp beszélnek az ovonokkel, hogy ok hogy látják, vagy hogy legyenek kedvesek, és segitsenek neki, mert ez van, hogy Sir ez miatt..
Masodik gondolatom, hogy a kozepsősöknek meg nincs fix baratjuk...ez napi szinten változik... .a lanyom is ezt mondta, es kozben kiderult, higy lehetne 'baratja', de a nagyszeru szinten vegyes csoportjukban szigoru hierarchia uralkodott, es 2-3 nagycsoportos uralta, hogy ki kivel baratkozhat, stb. :-(
Mivel a lanyom nem volt hajlando behódolni, igy kirekesztették...
Amugy meg akit kedvel, hivjatok meg magatokhoz hetvegen, vagy ovi utan, igy osszemelegszenek...talan...mert az van, hogy egyik nap meg a julcsi a baratja, masnap mar a zsolti...
Gyerekeknel a baratsag szó.még nem uaz mint nekunk felnotteknek...
Köszönöm! Aranyosak vagytok!
Én is gondoltam arra hogy "bulit is lehetne szervezni" ! De sajnos ez most nem kivitelezhető! Mert keddre vagyok kiírva a kistesoval.
Beszéltem az ovonővel. És azt mondta hogy el ne higgyem már , hogy egész nap nem játszik vele senki. Mondjuk ezt én is furcsálottam mert délutánonként viszont tök jókedvűen jövünk az oviból.
Az a helyzet, hogy megint sikerült áttvernie! Mert voltak már hasonlo próbálkozásai. A krokodil könycseppek meg hasonlok. Arra jöttem rá, hogy tudja, hogy itthon vagyok. És azt hitte majd akkor haza hozom.
De a reggeli müsora miatt egész nap idegeskedtem miatta az biztos. Csak mostmar nem is fogom tudni mikor mond igazat.
Meg az is lehet , hogy ő most kicsit ki is használja ezt a kisteso témát. Mert annyira igyekszem sokat foglalkozni vele. Meg ha meg is lesz a baba, próbálok mindent meg tenni, hogy ne sérüljön a kis lelke.
Amilyen okosak a gyerekek , ő lehet ezt már a maga oldalára is fordította....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!