Akinek nem "normális" állássú melle van, hogy tudott szoptatni, illetve milyen mellszívót ajánlana?
Szoptatni tudtam, csak undorodtam magamtol. Ahogy fogni kellett a mellem meg szinte begyurni, hogy normalisan tudjon szopizni, az szornyu volt. Emiatt ulve nem is tudtam elviselni az erzest, ahogy lognak meg tartani kell, de fekve viszont tenyleg elony :D
Nyilvan ez az en szorongasombol fakad, sose volt szep mellem, de szules ota a koldokomig log kb es borzasztoan megvisel ez.
Mellszivonal nem a mell merete szamit, hanem a mellbimboe igazabol es el kell talalni a jo tolcsermeretet, akkor fog mukodni a dolog.
Ez nem egyszeru, de erdemes lehet egy szoptatasi tanacsadot megkerdezni rola, nekem is igy sikerult kivalasztani, hogy melyik lenne a jo.
Amugy nem is biztos, hogy kell am mellszivo, nekem kellett, mert nehezen indult be a tejem. De ha amugy minden oke, nem is kotelezo hasznalni.
Bocsi a hülye kérdésért, a mellbimbó, vagy a mellbimbó udvar mérete számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!