Mitől cicizhet "idegesen" a babám?
Szia! Nekem akkor szokta ezt csinálni, mikor fáj a hasa és erőlködik. Nem hasfájós?
Szintén 1 hónapos a babám.
Kap cumit, cumisuveget?
Hogyan teszed mellre? Mar a legelso ehsegjelnel vagy mar csak akkor, ha nagyon sir?
A tejleadod milyen? Gyors, lassu?
Pisis-kakis pelus van? Hizik?
Vagy lassan indul meg a tejed, vagy túl gyorsan megy a szájába.
Szopizás közben indul meg a bélműködésük, lehet a puki bántja vagy kakilnia kell.
Lehet cumizavar is.
És még ezer más oka.
Szia 1-es! Én is gondoltam már rá, mert elég sokat erőlködik és pl.kaki után megnyugszik,de elég nehezen jön neki össze. A tej mennyiségre azért gondoltam,mert sokszor cicizik,igaz kevés ideig, de sokszor.
2-es, 3-as igen van cumija,cumisüveget már nem kap 2 hete. Tejleadó szerintem nem gyors, ezt honnan lehet tudni? Egyből cicire rakom mikor hallom,hogy felkel, ritkán van ideje a sírásra. Legalább egy kakis pelusa van 1nap,de vannak napok mikor 4-5 is. Pisis is van bőven. Szépen hízott az első 1 hónapban,ezt az idegeskedést most csinálja 4-5 napja. Legközelebb csak jövő héten mérik.
Az enyém az első 1-2 hònapban mielőtt ,,rendesen" mellre kapott volna, pofozgatta a mellem a fejèvel. Mellre tettem, elengedte, pofozgatta, ejàtszotta vagy 10x, aztàn rendesen ràkapott, ès evett.
,,Nagyobb" koràban akkor csinàlt olyat, hogy mellre jött, szívott kettőt, nyűgösen elengedte, ha màs ,,baja" volt, nem éhsèg, de szopizàssal pròbàlta megoldani. Nem sikerült, elengedte, ùjra pròbàlkozott. Sokszor szeles időben csinàlt ilyet, màskor nem jöttem rà az okàra.
Cumit, cumisüveget, pótlàst sosem kapott, igèny szerint evett, 6 hònapig kizaròlag anyatejet.
Teljesen normalis ha erolkodik kakinal, pici meg, de ez nem hasfajas konkretan.
Hat en lehet elvennem tole a cumit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!