1 hónapos Babám 10-15 perc szopizás után idegesen rángtaja a fejét, lábait és nyög? Mitől lehet?
Kaksiznia kell. Én babám is ezt csinálja, ő szombaton lesz 6 hetes. Ilyenkor abbahagyjuk a szopit, aztán ha végzett újra visszateszem.
Nagyon nehezen kakált eddig, üvöltött szegénykém vörös fejjel. Ha nektek is van ilyen problémátok, nekem drogériában ajánlották, hogy igyam a Mira Baby vizet (nem a baba, én), naponta egy evőkanállal. Azóta nem szenved annyit, van, hogy szopi közben is sikerül neki.
Ne aggódj, a tej mennyiségével nincs baj:)
Először is: tudom, hogy nem lehet teljesen kiüríteni a cicit. Nem is azt akartam mondani, hogy egy csepp se maradjon benne, hanem, hogy minél többet szívjon ki egy ciciből, hogy minél több tudjon újra termelődni.
Másodszor: nem hinném, hogy éhes, ha napközben 100-120 grammokat eszik egy ciciből. Egy 1 hós babának ez elég kell hogy legyen! Ugyan lehet, hogy csak az én babám csinálja így, de ha éhes, akkor "dolgozik"! És nem fintorog a cicin!
Harmadszor pedig: ha tényleg a hasa fáj, és kakilnia kell, akkor hiába pakolászod egyik ciciről a másikra...
Mivel a Kérdező is mondta, hogy "szegény nagyon tele van levegővel mindig", úgyhogy SZERINTEM egyértelmű, hogy poci baja van a Kicsinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!