Szinte semmiről vissza lehet hozni a tej termelést?
Ha nektek sikerült, hogyan?
Tea, kapszula, fejés?
Én a fejést próbáltam mert a kisbaba kis lusta még,mindig belealszik a szoptatásba. De 30 ml több nem jön ki.
10# Pontosan. Mindenki ismeri a sajátját, csak itt próbálják mindig látatlanba analizálni a másik mellét-gyerekét, sajnos.
A másik pedig, hogy amikor már visszahozásról van szó, akkor nincs vagy nincs elég tej, tehát a szondás szoptatás az ami célszerű. Nem gondolnám,hogy 2x megszoptatom és lesz hirtelen mondjuk annyi tejem varázsütésre, hogy ömleni fog, ő meg jól lakik. Ő meg éhes lesz addig míg nem termelődik újra, üvölteni fog, úgy szopni se fog. Szondán át kapja a pótlást addig, plusz ingerli a mellett. Később meg elhagyható. Szoptatási tanácsadó!
Ha tudsz angolul, ezt a cikket ajánlom (és az egész weboldalt is):
Szerintem itt az összes létező tipp fel van sorolva, amit kipróbálhatsz.
A 14-nek ugyanaz lenne a válaszok amit a 15-ös írt.:)
Azért írja mindenki azt hogy legyen cicin a baba 0-24-ben mert az a leghatékonyabb. Ha nincsen rajta cseszheti, mert úgy nem is fog visszajönni a tej.
De nyilván nem egyik napról a másikra fog beindulni, tehát ezért kell a tápszonda hogy tudjon enni ha még kell neki, lehessen pótolni.
Igaz én nem 2 hónapos korában mentem ezen keresztül, hanem 1 hónapos korában volt hogy vissza kellett hozni. Sikerült is, úgy hogy minden cumit eltettem és csak a cícimet és a tápszondát használtam. Valószínűleg cumizavaros volt, mert volt hogy sírt a cicin még úgyis hogy ott volt a tápszonda. De túljutottunk ezen is.
Biztos hogy van olyan hogy nem megy valami miatt, de legtöbb esetben azt látom hogy a tájékozatlanság miatt van pótlás vagy épp az miatt tér át az anyuka tápszerre.
Ahj de rosszindulatuak vagytok. Nem azt írtam, hogy én tokeletes vagyok, mert nekem megy a fejes, akinek meg nem megy, az egy darab sz*R, hanem hogy nekem ez így saját tapasztalat alapján FURCSA. Oda is írtam, hogy ez nem leszolas
...ti viszont forduljatok fel ezzel a mentalitással. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!