Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szinte semmiről vissza lehet...

Szinte semmiről vissza lehet hozni a tej termelést?

Figyelt kérdés

Ha nektek sikerült, hogyan?

Tea, kapszula, fejés?

Én a fejést próbáltam mert a kisbaba kis lusta még,mindig belealszik a szoptatásba. De 30 ml több nem jön ki.

ápr. 1. 21:01
1 2
 11/17 Darius- ***** válasza:
26%
Hogyne. Gyakoroltasd a szopást
ápr. 1. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

10# Pontosan. Mindenki ismeri a sajátját, csak itt próbálják mindig látatlanba analizálni a másik mellét-gyerekét, sajnos.

A másik pedig, hogy amikor már visszahozásról van szó, akkor nincs vagy nincs elég tej, tehát a szondás szoptatás az ami célszerű. Nem gondolnám,hogy 2x megszoptatom és lesz hirtelen mondjuk annyi tejem varázsütésre, hogy ömleni fog, ő meg jól lakik. Ő meg éhes lesz addig míg nem termelődik újra, üvölteni fog, úgy szopni se fog. Szondán át kapja a pótlást addig, plusz ingerli a mellett. Később meg elhagyható. Szoptatási tanácsadó!

ápr. 1. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Ha tudsz angolul, ezt a cikket ajánlom (és az egész weboldalt is):

[link]

Szerintem itt az összes létező tipp fel van sorolva, amit kipróbálhatsz.

ápr. 2. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Fura, hogy mennyien írják itt, hogy nem sikerült nekik fejni. Nekem az elejétől rengeteg jön fejessel. Mindegy, ez off, nem leszolni akarok senkit :) viszont olyan tippet ne adjunk, hogy csak szoptassa 0-24ben, van ott tej...nekem a leírásból úgy tűnik, nincs elég, de kérdező, ez nem tragédia. Genetika, ha ennyi, akkor ennyi. Minden cseppje kincs, azt add oda neki, de mindenképpen pótolj mellé, ne éhezzen, fogyjon! Egyre gyengébb lesz csak, ha sose lakik jól...
ápr. 2. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
14# Nem te csináltad jól, hanem valakinek a fejés nem indítja el a tejleadót. De ha fejtél valóban, ezt tudod. :D Nálad szimplán szerencse. Nem 1-2 embert tudok, hogy ömlött a teje szoptatás alatt, sőt 2 évig szoptatott, fejéssel meg 5 ml jött le. :D Ráadásul több gyereknél is, tehát még rutinja is több volt. Ha láttál volna koraszülött osztályt tudnád, hogy a nők ezerrel fejnek, de bizony van, hogy női tej kell mástól, mert nincs, nem jön le. Genetika, olvasgass a témában, ha érdekel. :) reméljük a gyerekkel kapcsolatban tájékozottabb vagy.
ápr. 2. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

A 14-nek ugyanaz lenne a válaszok amit a 15-ös írt.:)

Azért írja mindenki azt hogy legyen cicin a baba 0-24-ben mert az a leghatékonyabb. Ha nincsen rajta cseszheti, mert úgy nem is fog visszajönni a tej.

De nyilván nem egyik napról a másikra fog beindulni, tehát ezért kell a tápszonda hogy tudjon enni ha még kell neki, lehessen pótolni.

Igaz én nem 2 hónapos korában mentem ezen keresztül, hanem 1 hónapos korában volt hogy vissza kellett hozni. Sikerült is, úgy hogy minden cumit eltettem és csak a cícimet és a tápszondát használtam. Valószínűleg cumizavaros volt, mert volt hogy sírt a cicin még úgyis hogy ott volt a tápszonda. De túljutottunk ezen is.

Biztos hogy van olyan hogy nem megy valami miatt, de legtöbb esetben azt látom hogy a tájékozatlanság miatt van pótlás vagy épp az miatt tér át az anyuka tápszerre.

ápr. 2. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Ahj de rosszindulatuak vagytok. Nem azt írtam, hogy én tokeletes vagyok, mert nekem megy a fejes, akinek meg nem megy, az egy darab sz*R, hanem hogy nekem ez így saját tapasztalat alapján FURCSA. Oda is írtam, hogy ez nem leszolas

...ti viszont forduljatok fel ezzel a mentalitással. -.-

ápr. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!