Tejtermelés serkentésére valóban hasznos a karamalz sör? Ha igen, mennyit érdemes naponta inni belőle? Természetesen az alkoholmentes verzióját.
Annyit igyal amannyi beled fer. Malata, tejserkento.
En Mars tejet ittam, az is ugyanaz, es nekem a kedvencem amugy is :)
Babona. Tök mindegy, mit iszol.
A tejmennyiséget csak a baba tudja növelnu, ha sokat van mellen.
Milyen idős, hogy már minden érdekli?
A babonasnak :
Barley and malt both has polysaccharide, a carbohydrate that stimulates prolactin, a hormone that stimulates milk production.
(google translate ha nem megy az angol )
Ha szoptatni akarsz, akkor felejtsd el a fejest es tedd sokat cicire a babat. Valoszinuleg mar most cumizavara van, persze, hogy nem akar szopizni, ha cumisuvegbol 0 erofeszitessel megkapja a tejet.
De igy nagyon gyorsan el fog apadni a tejed.
Amugy sok folyadekot kell bevinni, ez a titka. Legalabb 2 liter viz, de ezen kivul sok leves, smoothie, stb. Ihatod ezt a “sort” is, ha jol esik, de nem muszaj.
4-es jól írja. Nem hülye a baba. Ha kap cumisüvegből is, minek szopizna. Ezért nem ajánlott ebből adni.
De ha bármikor még hajlandó szopizni, akkor menthető a dolog, hogyha nem adod azt neki többet.
De hogy válaszoljak a kérdésedre is, nekem a karamalztól több tejem lett, viszont nem több, mint a szoptatós teától, vagy bármilyen folyadéktól, amiből jó sokat ittam.
"Viszont hiába éhes, mindenfelé nézeget, sír. A mellbimbómat is beveszi, egyből elengedi és elfordul a csillár vagy az ablak irányába. Ezt elég sokszor megcsinálja egymás után, sírással párosítva. Ilyenkor szokott jönni a lefejt tej és a tápszer, ezért is szoktam fejni."
Kedveském, ez tankönyvi példája a cumizavarnak. Az utolsó mondatod pedig gyönyörűen megfogalmazza azt, hogy mitől alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!