Egy nő egy nap maximum mennyi tejet képes termelni?
Ha magamat nezem akkor siman 1-2l
Es ez nem tulzas
Szopi alatt a masikbol is omlott a tej volt h 1dl is is osszejott ... Fejesnel siman 2dl is.lejott par perc alatt
1es vok
Osszfolyadekban volt annyi, nem konkretan ennyi vizet
Hanem pl leves joghurt kakao tea narancs stb...
Fel evig tejtestvernek adtam tejet, az olyan napi 0,5-2 kozott ahogy osszejott idoben nekem, de o el is tette amit nem evett meg a babaja
Mindegyik gyerekem ket eves korig szopott, addig esett nekem is jol meg addig igenyeltek.
Nem nem nagy a mellem mielott megkerdik megint :-D
Es a csaladban csak nekem volt annyi a hugaim szenvedtek mert nekik keves volt.
Anno nagyanyamnak volt ennyi, meseltek :-)
Amugy nem olyan jo am ! Folyamatosan kellet betet mert eleg volt egy nyikkanas es folyt. Mar het honapos terhesen is csorgott :-(
Nekem ikreim vannak, így kb. 2 liter/nap. Fejek, és úgy etetem őket, ezért nagyjából tudom, hogy mennyi tej jön le egy nap. Igen, rengeteg folyadékot iszom, nagyon sok édes, rostos levet, mert csak így tudom tartani a hozamot :-)
Amúgy nekem sem nagy a mellem (80/B), és senki nem nézi ki belőlem hogy ennyi tejem van, mert kifejezetten vékony vagyok (nemcsak a szoptatás alatt, hanem egyébként is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!