Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikortól kezdtétek élvezni a...

Mikortól kezdtétek élvezni a szoptatást?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek én már nagyon kivagyok tőle, pedig van elég tejem és nem fáj, de a babám folyamatosan a mellemen csüng, próbálok szünetet tartani, kb. 2 órát etetések között, mert különben brutálisan fáj a hasa. Viszont így meg egész nap üvölt, nem lehet semmi mással megnyugtatni. Ha meg hagyom, hogy szopjon akkor állandóan bukik és szétfossa magát (10-15 teli kakás pelust termel olyankor) és amiatt üvölt. Tejem van elég, mert így is heti 350 grammokat hízik, ami szerintem brutál sok és már én sem bírom.

Most lesz 7 hetes a babám.

2024. márc. 9. 09:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Soha. 6 hónapig húztuk. Megváltás volt abbahagyni. Ő is sokkal boldogabb lett és én is újra embernek éreztem magam.
2024. márc. 11. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!