Mikortól kezdtétek élvezni a szoptatást?
Őszinte leszek én már nagyon kivagyok tőle, pedig van elég tejem és nem fáj, de a babám folyamatosan a mellemen csüng, próbálok szünetet tartani, kb. 2 órát etetések között, mert különben brutálisan fáj a hasa. Viszont így meg egész nap üvölt, nem lehet semmi mással megnyugtatni. Ha meg hagyom, hogy szopjon akkor állandóan bukik és szétfossa magát (10-15 teli kakás pelust termel olyankor) és amiatt üvölt. Tejem van elég, mert így is heti 350 grammokat hízik, ami szerintem brutál sok és már én sem bírom.
Most lesz 7 hetes a babám.
Sosem élveztem, kifejezetten utáltam.
Mind a 2 gyerek az első 3hónapban 0-24ben rajtam lógott.
Ennek ellenére 13 és 10hónapig szoptattam
Soha, fel is adtam 2 honap utan. Folyamat sirva szoptattam, brutalis volt az egesz.
Nyilvan igy mar utolag tudom, hogy a babam technikaja volt rossz, de akkor nem kertem segitseget senkitol, mert mar ott tartottam, ha meg egyszer szoptatnom kell, vonat ele fogok ugrani.
Terhesség előtt azt hittem, utálni fogom, aztán úgy alakult, hogy meg kellett kínlódnom érte, hogy sikerüljön. 8 hetes korára normalizálódott a helyzet, addig volt fejés, bimbóvédő, tápszerezés, cumizavar, meg minden hiba, amit csak el lehet követni.
Idegroncs voltam. Így mire 8 hetesen végre mellből evett, és 2 hete már tápszert sem látott, végre élveztem, hogy sikerült. 13 hónapos lesz, azóta is szoptatom.
Nem misztifikálom túl, nem repkedek a gyönyörtől, csak örülök, hogy kap anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!