Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rossz lehet a tejem ?

Rossz lehet a tejem ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2napja a 6hetes babámnal divatba jott az h felkelt eszik 5percig mohón utána vissza rakom bufi utan eszik és 5 perc után elkezd keservesen sírni. Megbufiztetem és 15 perc múlva megprobalom rá rakni de akkor is folytatódik siras viszont a kezén cuppog de nem sír . Próbáltam cumisuvegbol is de ugyan úgy sír. Ennyi idő alatt nem tartom valószínűnek hogy jól lakna. Az elmúlt héten se hízott csak 65g ot
2024. márc. 8. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyira ne adj a védőnő szavára inkább más forrásból járj utána. Nekünk aranyos védőnőnk van tényleg, de ő is régimódi mondott már badarságot.

Nálunk pont fordítva volt, nagyon hízott, igaz annyira nem problemazott rajta de mondta hogy 3 óránként szoptassam.

Egyébként az is rendben van ha mondjuk egy hétig semmit nem hízik csak stagnál vagy épp hosszra nő de nem hízik. Szoptatás támogatás csoportot tudom ajánlani fb-n. Ott szakértők vannak és sok írás is van amit eltudsz olvasni.

2024. márc. 8. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A tejjel minden rendben, ne aggódj! Nálunk is hasonló volt most ez szintén hat hetes kisbabánkkal, de csak pár napig tartott. Vicceltem is vele, hogy biztos jön a foga, aztán itt olvasom ezt a fogcsírás összefüggést. Ez nekem új volt. Nekem most az a konklúzióm, hogy igény szerint etetek. Volt olyan, hogy egész délelőtt alig evett valamit, nagyon nyugtalanított.
2024. márc. 11. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokszor beragad egy büfi, azt olvastam, hogy akár 20 percig is büdiztessünk. Gondoltam megér egy próbát és kitartóbban büdiztettem. És valóban a 20. percben érkezett egy nagyobb volumenű hangcsomag.
2024. márc. 12. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!