Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás? Baj ha nem...

Szoptatás? Baj ha nem kap pótlást?

Figyelt kérdés
16 hónapos a lányom most jutottunk el oda, hogy abba hagyjuk, anélkül el alszik a karomban, próbáltam neki fejni cumisuvegbe, tejitalt adtam tapszert de semmit nem fogad el.
márc. 6. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki! Tényleg. Nincs más dolgod mint élvezd, hogy nem kell már szoptatva altatni (legalábbis én ezt tettem).

Nálunk egyébként este tejpépet kapott, de csak azért mert szerette és ezzel alakult ki a lefekvés előtti rutin. De az más volt kicsit mert azt ezetőszékben kapta, utána jött még a fogmosás.

márc. 6. 15:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Tényleg élvezem mert 16 hónapja olyanok vagyunk mint a vezetékes telefon 😂 csak elkezdtem aggódni nehogy bajt okozzon ez neki.
márc. 6. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem attól lesz laktózérzékeny, ha nem kap tejet, hanem a mai kutatások szerint pont attól ha kap. És hosszú évek során egyszerűen megcsömörlik a szervezet.
márc. 6. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
13# miért kell ostobaságokat írogatni... az ilyen ne írjon semmit.
márc. 6. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

Az ostoba te vagy 14-es. Az allergiák nagy része így alakul ki. Ezért van, hogy gyerekként valaki bírja a tejet, felnőttként pedig megy a hasa tőle.

A gyógyszerallergiák többsége is ilyen. Gyerekként gond nélkül szedett hatóanyag bumm, egyszer csak allergiát vált ki. Így kerültem én is kórházba, ott magyarázta el a klinika igazgatója. Sőt, azt is hogy vannak allergiára hajlamosabb típusok, akik öregkorukra egész csokor allergiát "szedhetnek össze".

márc. 7. 09:14
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Oké 15. :) Szeretem olvasni az ilyen kis laikus okosanyukat. :D Akik attól,hogy szültek egyet vagy épp ők maguk laktózosok lettek már szaktekintélyek. A kérdező azt írta gyanakszik laktózérzékenységre,ergo valamilyen tünet kapcsán merült fel gyanítom. Pontosítalak attól,hogy valaki kap tejterméket NEM BIZTOSAN LESZ később laktózintoleranciás. Úgy írtad mintha a kettő között akkora összefüggés lenne,mindenki aki kap tejet,az egy idő után érzékeny lesz. Ezt melyik nőklapjába olvastad?
márc. 7. 10:07
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
16, a szövegértelmezési nehézségeid miatti frusztrációdat nem itt kellene levezetni
márc. 7. 10:28
 18/18 anonim ***** válasza:
"Nem attól lesz laktózérzékeny, ha nem kap tejet, hanem a mai kutatások szerint pont attól ha kap. "
márc. 7. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!