Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hirtelen elapadt a tejem,ujszu...

Hirtelen elapadt a tejem,ujszulottem van,tapszert marsehol nem lehet venni most este. Mit csináljak szegénykémmel most éjjel?? Pár napos baba

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy apad el hirtelen, szotatas abbahagyasa utan is meg honapokig, van akinek evekig (!) van teje.

Szoptass 24 oraban, lehetoleg skin to skin kontakban tehat nincs rajtatok ruha, a ferjed vigyen az agyba szenhidratot, folyadekot.

2024. febr. 23. 23:29
 12/30 anonim ***** válasza:
44%

Elozo vagyok, annyit meg erdemes tudni, hogy egy par napos babanak CSERESZNYE nagysagu a gyomra. Szerinted abba mennyi tej kell ? Par csepp !

Itt az anyatejesrol beszelek nem akit megtomtek tapszerrel es kitagult ennyi idosen mar a gyomra.

2024. febr. 23. 23:31
 13/30 anonim ***** válasza:
63%
Azért utolsó nem mindegy mekkora az a gyerek a fiam a korházban már 2 naposan 110 et szopott, 4.5 kg volt a születési súlya.
2024. febr. 24. 00:20
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

13 pont ezt akartam írni.

A második lányom is 4,5 kilóval született, nem annyit evett mint a szobatársam 2,5 kilóval született babája...

12! Nem kellene ilyen paraszt módon forgalmazni. A tápszerrel is etetni szoktuk a gyereket nem tömni baszki...

2024. febr. 24. 06:13
 15/30 anonim ***** válasza:
48%

11# Azért hülyeséget ne írjatok már. De elapadhat hirtelen és de olyan is van,hogy abbahagyod a szoptatást és 0,se csomó,se nyomásra tej,se semmi,mintha sosem szoptattál volna.

12# Ja,csak valakinek pár csepp sincs egy hétig. :D A tápszertől sem lesz elefánt gyomrú,atya ég.

Kérdező, sikerült végül valamit? Én is ügyeletes gyógyszertárt javasoltam volna. Nem írtak fel előre a kórházban? Nálunk mindenkinél szoktak a biztonság kedvéért.

2024. febr. 24. 08:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól lepontoztatok. Biztosan éreztétek a mellem,amikor elapadt fél év után és egy csepp se jött,se feszülés,borogatni se kellett. Semmi,0 attól kezdve... próbáltam visszahozni mindennel,de nem. Nem az a baj,amit írtok,hanem az,hogy amit leírtok az konkrétan mondjuk 5 emberre igaz,a hatodikra meg már nem az. Lehetnek kivételek és van akinek máshogy történik. Mindenkit nem ismertek,csak magatokat maximum. Na,mindegy. Szép napot.
2024. febr. 24. 09:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, azóta rendeződtek a dolgok, de miből gondolod, hogy elapadt a tejed? Azért kérdezem, mert én volt, hogy azt hittem, mert addig feszült és folyt, aztán egyik napról a másikra ez megszűnt. Fejni sem tudtam sokat (ez mondjuk később is így maradt). Holott csak annyi történt, hogy akkor állt be a kereslet-kínálat.
2024. febr. 24. 12:45
 18/30 A kérdező kommentje:
6 napos a baba,az este kifejtem mind éjjelre nem lett volna,4x kapott 30 ml tápszert most megint szopizik.csak nagyon sokat alszik..
2024. febr. 24. 15:00
 19/30 A kérdező kommentje:
Ő is 4040 született visszaesett 3700 ra.
2024. febr. 24. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

"az este kifejtem mind éjjelre nem lett volna"

Túlaggódtad. A baba ügyesebb, mint te a fejéssel, ha úgy tűnik, "üresre" fejted a melled, akkor is fog még tudni ő is kitermelni. Igaz, kevesebbet, és többet kell dolgoznia érte, de az a tej sűrűbb. Egy-két óra alatt pedig már bőven újratermelődik, amit kifejtél.

Ugyanakkor, ha te úgy szeretnéd, akkor adhatsz éjszaka tápszert, nappal meg szoptatsz. Van akinek működik, van, akinek ettől elapad. Ez a te döntésed.

2024. febr. 24. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!