Hány napos volt a babátok amikor először volt széklete?
November 8-án született a kislányom. Aznap estétől kezdtem mellretenni, de nyilván tejem csak később lett. Kb 1,5-2 napja jut igazán táplálékhoz. Vegyesen kap anyatejet és pótlásnak tápszert. Még nem volt eddig széklete, de pisis pelus már sok volt.
Kisfiam, aki most 5 éves (kicsit halványodnak az emlékek) úgy emlékszem ennyi naposan már kakilt többször is.
(Ő is hasonlóan indult a táplálással, tehát anyatej+pótlás)
A magzatszurok is annak számít? Mert azt úgy tudom hogy annak veszik az elején. Itt legalábbis az volt a papírjára írv, hogy vizelet/széklet volt.
Egyébként kisfiam se kakilt a kórházi napok alatt🤷🏻♀️
Nyilván az volt neki 3-4x is.
De én rendes székletre gondolok egyébként
Köszi mindenki!
Utolsó kicsit megnyugtattál.. mi pont ka tartunk ott, ahol ti hogy akkor kellene. Szerencsére volt is a védőnő.. mondta hogy ha estig nincs produktum akkor szélcső.
Kisfiam is egyből kakilt ahogy hazajöttünk, többször is, azért aggaszt most ez. Remélem szélcsővel jön majd valami, mert néha tekergeti ám magát.
Azt egyébkent nem tudtam hogy a magzatszurok is kakinak számít, de az alapján is legutóbb 11-én volt neki. Tehát tegnap és ma semmi, pedig eszik már bőven rendesen.
Meglátjuk. Remélem jön majd neki valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!