Hirtelen elapadt a tejem,ujszulottem van,tapszert marsehol nem lehet venni most este. Mit csináljak szegénykémmel most éjjel?? Pár napos baba
Ha csak pár napos, az se kizárt, hogy még be se indult rendesen. Miből gondolod, hogy elapadt?
A környékeden nincs valami fb anya csoport? Ott írnék, hogy átvennék tápszert, ha van valakinek.
Nem fog 1 nap alatt semmi sem történni vele, van ott tartalék bőven.
Nem szabad túlaggódni a dolgot, mert a stressz kihat a tejtermelésre is.
Valószínűleg be sem indult rendesen. Olyan nincs ,hogy hirtelen elapad. Kivétel ha súlyos trauma ér.
Cicizzen minél többet.
Ez így kevés információ.
Legyen sokat cicin, vagy üljetek kocsiba, és keressetek egy ügyeletes patikát.
Szerintem először is nyugodj meg, nem szokott csak úgy egyik pillanatról a másikra elapadni.
Próbáld meg leírni, hogy mit tapasztalsz, hátha úgy jobban tudunk segíteni, de jókat írtak már előttem.
Nagyon fontos, hogy igyál sokat, és egyél elég szénhidrátot, mert az kell a tejtermeléshez a legtöbb anyukánál, és hagyd bármeddig cicizni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!