Esetleg nem lenne sok tejem, vagy szimplán csak rosszul csinálok valamit?
Sziasztok.
7 hetes kisbaba anyukája vagyok és olyan kérdéssel fordulok hozzàtok, hogy nektek mi a véleményetek. Tapszer pótlást kap a fiam a cici után mert az istenért se jön több tejem de ha a fiam cicizik akkor meg be alszik elég sokszor rajta.
A lényeg hogy először cicire teszem, mondta a Vedono merjem cici előtt és után na most ez mind megtörténik, 30-40 ml cicizik többet nem képes mert hiába keltegetem nem intenzív és nem szív már többet. Utána azt mondta a vedono, hogy fejjem le magam de utána az istenért se jön épp hogy egy két csepp. Avent kézit használok.
Próbáltam úgy, hogy cici előtt fejtem de akkor is olyan nehezen jön a tejcsi nem pedig úgy mint ahogy Videokon látom hogy szépen folyik a cumisuvegbe. Szeretnék venni hordozhatót amit a melltartóba bele teszek hatha az jobb igaz picit drága, csak mi van akkor ha a tejem nem sok mert én arra gondolok hogy a mellszivo amit használok nem olyan jó.
Az a 20-30 ML amit a mellszivoval lefejek az is nehézkesen megy…
Én örülnék neki a legjobban ha nem kene ezeket használni de ahogy ráteszem a gyereket a cicire kb 2-3 percig intenzíven cicizik utána folyton be alszik es a végeredmény 20-30 ML -t eszik és muszáj a tapszer pótlás.
Sárga? Vagy mi a probléma?
Csinálja a dolgát nem kell neki feleslegesen pótlást adni? Vagy nem fejlődik ha nem adsz?
Hagyd el a pótlást és tedd többször cicire. A fejes semmit nem jelent, hogy mennyit tudsz.
Csak magatoknak csinálsz felesleges köröket a pótlással, mert merem gondolni hogy feleslegesen kapja, ahogy az esetek 90 százalékában feleslegesen adják az anyák a pótlást a kicsiknek.
Nekem is ugyanez a helyzet. A Babyono twinny mellszívót tudom ajánlani, hordható és nem olyan drága. Egyszerre tudod minkét mellet szívni és nekem több jött vele, mint a sima elektromossal.
(Majd jönni fognak itt a ne adj neki tápszert hanem éheztesd a gyereked mert akkor kész tejed szoptatás nácik,őket engedd el... Nem tudják milyen ebben benne lenni)
3, ez nem szoptatás náciság ez van. Tök sok anya úgy is ad feleslegesen a gyereknek tápszert hogy nem is kéne, csak mert éhezik"", mert nincs elég tudás hozzá.
Ja és voltam benne tudom milyen, de szerencsére sikerült megoldanunk és túljutnunk rajta.
Na ezért nem méregettem sokáig.
De egy két napot kipróbálthatsz hogy hogyan működik tápszer nélkül. Főleg ha nem ordít és lesz elég pisis pelus akkor jó is.
De mivel 7 hetes így kicsit van ebben tapasztalatom, mármint a pótlás részében mert másfél hónaposan sikerült nekünk is elhagyni teljesen.
(Egyébként ha cumiból adod úgy úgymond mégjobban lustítod mert abból ugye könnyebben jön mint a melledből, na de a lényeg)
6 hetes lehetett amikor elkezdtem elhagyni a tápszert és elkezdtem nézegetni. Eleinte tápszondán keresztül adtam neki a tápszert, aztán már azt is elhagytuk. De amikor méregettem, 10-50 nagy ritkán 60 miliket evett. Volt olyan hogy azt hittem na most tényleg sokat evett és nem, hanem 10 mlt írt a mérleg.
Minden baba más. Van olyan baba aki szereti egyben le tudni van aki több részletben van aki többet eszik van aki kevesebbet mint az átlag. A leírásodból tekintve nem is lenne szükség a pótlásra csak túl aggódod. De szerintem is hívj egy jó szoptatási tanácsadót ha van rá alkalmad vagy akár lépj be Facebookon a szoptatástámogatás csoportba ott tudsz feltenni kérdést ingyen és szakértők válaszolnak ha mondjuk nincs Ra lehetőség hogy hívj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!