Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Alap esetben fontos fejni,...

Alap esetben fontos fejni, illetve összegyűjteni a lecsöpögő tejet?

Figyelt kérdés

A közösségi médiából azt látom, hogy mindenki fej, illetve ha az egyik mellből szoptat és a másikból közben jön a tej, azt összegyűjtik.

Mennyire fontos tejet raktározni? Még nem született meg a babám, de úgy képzeltem korábban, hogy ciciből fog szopizni és ez így ki fogja elégíteni az igényeit. Nem kell külön fejni, gyűjteni, fagyasztani a tejet, hogy aztán cumisüvegből adjam neki vagy a kajájába keverjem hozzátápláláskor. Bonyolultnak tűnik.

2024. febr. 18. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En a korhazban sokat fejtem, hogy minel hamarabb beinduljon, aztan az elso 2-3 honapban telepakoltam a fagyasztot, hogy legyen, ha elapadna, vagy el kene mennem otthonrol nelkule. Aztan ami megmaradt, azt a furdovizebe ontottem, es anyatej ekszer is lett belole.
2024. febr. 18. 18:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak néha fejtem, annyit hogy legyen elég, ha néha el kell mennem pár órára. Összesen kb 6-8 dl-t fejtem le, aminek a fele lett elfogyasztva 😂 Én agyvérzést is kaptam volna a fejegetéstől. Magammal csesztem volna ki. Egy ismerősöm egy évig fejt agyba-főbe... Alig tudta abbahagyni, mert fájt a melle, és az egészet utálta mint a .... A tej nagy részét is kb dobhatta ki. De biztos van akinek hasznos. Bármikor elkezdheted, ha szükségét látod.
2024. febr. 18. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.