Miért van az, hogy nagyon nehezen indul meg a tejleadó reflexem mellszívó hatására, pedig sok tej van a mellemben? Van valami praktika, amivel könnyen megindítható?
maszturbálás, vagy férjed általi kényeztetés- orgazmus is beindíthatja
Egyébként komolyra véve a szót, én úgy fejtem, hogy egy mellből szopizott a kisfiam a másik kezemmel fejtem és így pont ugyanannyit lefejtem, amit a kisfiam megevett.
Van aki azt javasolja, nézz közben tévét és akkor el tudsz lazulni, aztán van az a módszer, hogy ülj oda a babádhoz és a látványa beindíthatja.
A mellszívó teljesen másképpen működik, mint a baba. Alapjában véve a baba látványa, sírása és vele való kapcsolat is beindíthatja a tejleadó reflexet, ezek mind hiányoznak egy fejésnél. Ilyenkor célszerű a babát magad mellé venni, ő rá nézni, gondolni, ez segíthet a tejleadó reflex beindításában.
Van, akinek a fejésre sosem indul be a teje, nálam pl sosem volt gond.
Ajánlanám, mielőtt fejsz, hogy lazíts!
Olvasd el:
Itt hasznos tanácsokat kaphatsz arról, hogyan segítsd elő a tejleadó reflexet!
Előzővel teljesen egyetértek.
Szintén anyatejleadó, szintén Avent elektromos. Csak akkor jön a tej, ha maximálisan el vagyok lazuélva, nyugodt vagyok, a babámra gondolok, őt nézem, vagy babás dolgokat olvasok a neten. Még azon se szabad izgulnom, hogy mennyi tej lesz.
Szoktad közben, fejés közben masszírozni? Mert én igen. Észrevettem, hogy ha gépi fejés közben kézzel is a bimbó felé "simítom" a tejet, akkor hamarabb beindul a reflex, gyorsabban jön a tej. Ez a hátsó tej teljes kifejésében is segít: amikor már a szívó nem szív, a masszírozással még 50-100 mili hátsó tej lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!