Van itt olyan anyuka akinek nehezebb volt a második babát szoptatni mint az elsőt?
Én az első kicsim 18hónapig szoptattam,úgy hogy azt gondoltam nem lesz gond.
Aztán egyszer csak kevesebb lett a tejem,és nekem is kellett pótlást adnom,ami napi egy alkalomból egyre több lett.Volt hogy a cicit már el se fogadta.
Most már tápszert kap,és csak egyszer szoptatom,de akkor utána még tápszert is.
Valószinüleg azért apadt el,mert sokat idegeskedtem,meg állandóan csináltam valamit,két gyerek mellett nem igazán tudtam pihenni.
Szia! Első babámmal megszenvedtem rendesen a szoptatás elején, főleg a kórházban. Nagyon nagyon durván kapta be a cicit, de a technikája azért volt más, mert le volt tapadva a nyelve. Ezt csak kb. 3 hónapos korában tudtam meg, mikor alaposabban megvizsgálták. Ennek ellenére 9 hónapig kizárólag szopizott és végleg 2 évesen hagyta el a cicit. A második babám nagyon ügyes volt, gond sem volt a nyelvével, mégis csak 4 hónapos koráig sikerült a szoptatás. Folyamatosan pótolni kellett neki, aztán egy idő után maradt a tápszer. Azóta is tápszeres. 1 éves lesz hó végén.
2 gyermeknél nincs minden úgy mint az elsőnél, kevesebbet pihen az ember, rohangálni kell a nagy után is stb. Nem csoda, ha nem megy minden úgy mint a karikacsapás. Pedig azt hinné az ember, hogy 2.-al már könnyebb a tapasztalat miatt. Legalábbis én azt hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!