Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha fogzaskor nagyon faj a...

Ha fogzaskor nagyon faj a szoptatas, at lehet terni arra, hogy lefejem a tejem és cumisuvegbol kapja tovabb?

Figyelt kérdés
Elitelendo dolog, ha nem birom? Nem akarok tapszert adni, ugyanugy anyatejet kapna, csak uvegbol.
2023. nov. 6. 03:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő nyilván. Én nem csinálnám. De nem is hiszem hogy menne. Márcsak azért gondolom mert amikor 6-7 hónapos volt és fejni akartam mert mentünk valahova hogy legyen itthon egyszerűen nem tudtam. Kb 40 mlt sikerült úgy lefejnem hogy előtte neki adtam a cicim úgy jött 30ml fél óra alatt, utána pedig 10 ml fél óra alatt. Pedig van tejem rendesen.

A másik hogy ha cumiból adod neki fennáll a cumizavar lehetősége és ha meggondolod magad nehéz lesz visszaállni cicire. (Igen még egy alkalomtól is ki tud alakulni)

Én inkább kibírom azt a pár hetet amíg kellemetlen. Vagy még esetleg amit olvastam hogy jó lehet az a bimbóvédő krém.

Nyilván a te döntésed, senkinek semmi köze hozzá.

2023. nov. 6. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:

11 vagyok.

Nem tudom mire gondolsz, a harapásra vagy arra hogy kellemetlen? Mert nekem az elején harapott de elvettem tőle aztán mondtam neki hogy ezt nem szabad és visszaadtam. Ha még kétszer ugyanabban a körben megcsinálta akkor eltettem a mellemet.

Nagyon szépen leszokott róla pár alkalom alatt.

Vagy nekem míg megduzzad az ínye és pont ott a foga de még nem tört át neki akkor szokott kellemetlen már már fájó érzés lenni.

Szóval ha az első akkor türelem és következetesség kell hozzá.

Ha a második akkor nekem ez kb 1-2 hét vagy pár nap, nem számolom szokott lenni amíg ilyen érzés.

2023. nov. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!