Hogyan tudom vissza szoktatni a cumisuvegrol a cicire a babamat ?
Kérlek segítsetek !
8 hetes most a kisbabam születése óta pótlást kapott cumisuvegbol mert nem volt neki tápláló az anyatej . Viszont úgy hozza szokott hogy mostanra egyáltalán nem akar cicizni .
Úgy csinál mint aki nem tudja be kapni és csak az elő tejet szívja utána csak hisztizik rajta .
Nagyon szeretném ha cicizne hiányzik aza meghitt pillanat illetve csak egészségesebb az anya tej ! Próbálkoztam bimbovedovel úgy sem akar szopni ! Kérlek adjatok valami tanácsot mert mostmár felek h elapad a tejem 😩😩
1. Igen, a kérdező tök annak a kategóriának tűnik, akinek angol cikket linkelget az ember, mert érteni fogja...
Kérdező, úgy tűnik, hogy nagyon keveset tudtál/tudsz a szoptatásról (nincs olyan, hogy "nem volt neki tápláló az anyatej"...)
Van facebookon egy 'Szoptatás támogatás - kérdezz-felelek' nevű csoport, oda lépj be és tedd fel a kérdésed. Időbe kerül, mire kiengedik a posztot, de normális segítséget fogsz kapni szakértőktől.
Nekem a védőnő segített.
Ezt hívják cumizavarnak.
Keresd meg te is a védőnődet, ők is sokat tudnak a szoptatásról.
Nekem azt mondta az enyém, hogy ne adjak neki többé cumisüveget.
Soha.
Persze így csak az előtejet itta meg, aztán sírt, mintha haragudna rám, hogy most dolgoznia kell a tejért. 20 percenként útja kérte.
Piszok nehéz volt, este is 10000szer kelni.
Azt mondta 3 nap (akkor az végtelenül soknak tűnt) de végül 4,5 nap lett belőle.
Újra rendesen evett, 3 óránként kért, minden helyreállt.
Később, amikor le akartam választani, a cumisüveget nem fogadta el. Ez mondjuk nem bántott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!