4 honapos anyatejes babanal okozhat a cumisuveg problemat?
Figyelj, ezt senki se fogja tudni megmondani neked, hogy a TE babád hogy fog reagálni rá. Senki.
Szóval egy erre vonatkozó konkrét válasz se lesz releváns.
De próbáld ki. Akkor kiderül.
Én inkább a fejésben látom a problémát. Nem biztos, hogy fog menni. Vagy hatással lesz a tejtermelésedre.
Babafüggő. A lànyom elejétől fogva kapott cumisüvegből is, mert ugyan 100%-ban anyatejes volt, de egyszerűen nem tudtam ülve szoptatni, így ha mentünk valahova, akkor cumisüvegből evett. Nem zavart be neki.
A fiam szintén anyatejes baba volt, de mivel nála már gyakorlotabb voltam, így ülve is ment a szoptatás. 4 hónapos elmúlt mikor anyukám vigyázott rá fél nap, előtte próbálkoztunk cumisüveggel. Nem fogadta el. Svéd itatópohárral lett megoldva az etetés.
Nem a cumizavar a gond egy ekkora babánál, hanem, hogy nem volt dolga még vele, és lehet, idegenkedni fog tőle, és elutasítja.
Az első lányommal sajnos rosszul jártam. Ő is 4 hónapos volt, amikor el kellett kezdenem pótolni. ( és cumizott is ) Cumizavaros lett, 2 hónap múlva már egyáltalán nem fogadta el a cicit.
A kisebbiknél már nem használtam cumisuveget, és cumit sem. Így 2,5 évig volt cicis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!