1 hónapos kislányom eddig cumisuvegbol kapta a lefejt anyatejet. Meg tudna meg tanulni szopizni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 18:25
1/7 anonim válasza:
Elvileg igen, legalábbis a lányomnak sikerült.
2/7 anonim válasza:
Sok kitartással igen ( mert ez járhat neked sebes mellel is)
3/7 A kérdező kommentje:
Hogyan kezdjünk neki?
2018. okt. 12. 18:38
4/7 anonim válasza:
Tedd a mellkasodra, legjobb, ha rajta is csak pelus van, és hagyd, hogy szépen, ügyesen elküzdje magát a bimbóig.
Vagy amikor nem túl éhes és türelmetlen, akkor odakínálod neki. Nyugodtan hagyd rajta komfort szopizni, majd beindul a tejleadó reflex.
5/7 anonim válasza:
Keress fel egy szoptatási tanácsadót.
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok, kb. úgy volt velünk is, ahogy a többiek irták. Mellre tettem, ahányszor csak tudtam. Az elején fájt, sebes volt, amig rosszul kapta be, aztán ráérzett. Mondjuk nekem tejem volt, csak a lányom nem tudott sehogy sem vákuumot csinálni. Szoptatási tanácsadót is kerestem, ő is segitett, hogy mikor milyen rendszert érdemes kialakitani, melyik mellet mikor váltsam, pozitúrákat mutatott, stb.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp hívnék szoptatási tanácsadót. Nem hívtam anno, és nagyon bánom.
Amúgy este, altatásnál könnyebb lesz, mikor félálomban van, vagy szoptanít készülékkel esetleg, de én biztosan szoptatási tanácsadót hívnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!