A nagyon cicizős gyereketek végül leszokott önállőan a cicizésről?
Saját tapasztalatot nem tudok írni, én 1 évesen leszoktattam mind a 2 gyerekem, mert nekem addig fért bele.
Viszont barátnőm úgy van vele, nem veszi el, majd ha a gyerek elhagyja magától.
Szeptemberbe kezdte az ovit a fia. Csak ebéd utánig van. Az egész délutánjuk arról szól, hogy "cici". Bepótolja a delelötti elmaradást, sőt kb dupláz is az ovi elötti állapothoz képest.
Nem nagyon tudnak sehova menni szeptember óta, mert a fia képes a város közepén ordítani, hogy cicit akarok.
Áprilisban múlt 3 éves. Szóval már 3.5...
Ő meg az istenért nem venné el tőle, pedig nagyon unja már a hisztik miatt.
Szóval ha arra vársz, hogy majd az ovival jobb lesz, vagy elhagyja magától, akkor az nem feltétlen fog úgy alakulni.
Tavaly kezdte az ovit, semmi gondot nem jelentett, pedig addig cici aludt el. Ekkor volt 2 éves 8 hónapos. Most ősszel szokott le úgy , hogy azt mondta fáj.. Kenegette szegenykem, puszilgatta hogy meggyogyuljon. Ez 3 éves 8 hónapos korában volt. Engem soha nem zavart, de a környezetem bszogatott állandóan és őt is..
Mai napig mondja hogy annyira szereti és úgy hiányzik neki. Szívem megszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!