Előfordulhat, hogy a szoptatás kellemetlen érzés lesz?
Sziasztok, nem a fájdalomra gondolok, hogy begyulladhat a tejmirigy vagy hogy vérezhet a mellbimbó stb., mert nyilván akkor senkinek se kellemes.
Hanem ha egyebként nincs semmi gond, szépen jön a tej, a kicsi szopizik az kellemes vagy kellemetlen érzés?:)
Azèrt merült fel bennem az érzés, mert én sose! Szerettem mikor a párom puszilgatta a mellbimbóm.
Most meg egyenesen utálom! :( A doki szabad utat adott az együttlétekre viszont számomra az is kínszenvedés most, a testem tiltakozik, félek, hogy esetleg valami fertőzés felszáll, mert én terhesség előtt évekig nagyon sokszor voltam hajlamos bacira/ gombára és sajnos kétszer méhgyulladásom is volt, így nem akarom, hogy valami fertőzés érjen és azt gondolom a szexuális együttlét simán elősegítheti ezt. :(
Nagyon hiányzik a kapcsolatunkból az a tűz, ami előtte volt. Remélem szülés után majd valamennyire visszajön és remélem, hogy a szoptatás nem lesz nagyon testidegen és rossz érzés nekem.
Egyébként természetesen nagyon szeretném anyatejjel etetni, mert az szerintem nagyon nagyon jó.
Nálunk szülés után olyan 4-5 nappal indult meg a tej, nagyon vágytam rá, hogy tudjam szoptatni. Soha semmi kellemetlenség nem is volt, az első és második hónapban 1,5 - 1,5 kilókat hízott, szóval sikeres volt. Most 5 hónapos, még mindig kizárólag anyatejes, közel 8 kilós kisfiú. 💙
Nekem sosem fájt, maga a tejleadó reflex, ami egy erőteljesebb érzés az elején, ezt a baba szívó ereje indítja be, semmi korábbi érzéshez nem tudom hasonlítani. Mintha belül csavarná meg valami a mellet. De nekem sosem volt fájdalmas, enyhén kellemetlen. Viszont imádom, amikor a kisfiam nyitott szájjal, csillogó szemekkel, mosolyogva várja a cicit... Közben simogatom a kis puha fejét... Soha vissza nem térő pillanatok, nem szabad kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!