Előfordult már hasonló szituáció? Többi lent!
5 hónapja szültem,a babám kizárólag anyatejes.Decemberben jelentkezett a menstruációm pont mikor a babám 4 hónapos lett,azóta nem,már 4 napja késik.
Férjemmel óvszerrel védekezünk,tudomásunk szerint nem történt baleset,minden alkalommal ellenőriztük az óvszert!Előfordult már ilyen valamelyikőtökkel,hogy visszatért a menstruációja majd újra megszűnt?Nagyon aggódom!Tudom,egy teszt csodákra képes,de nem szeretném,hogy felesleges pénzkidobás legyen!
4 napon aggódsz, de a teszt, az nem. Mintha bárki is beléd látna.
Egyébként meg sokaknak össze-vissza vagy sehogy se jön meg szoptatás alatt.
Nem mindenki olyan (szerencsétlen), hogy iszsz alatt is a gyerek 8 hetes korától visszaállt napra pontosan.
Ilyenkor nem mindig a régi ciklus tér vissza. Illetve lehet az elején össze vissza is. Majd beáll.
Van olcsó teszt is ami tökéletes és legalább megnyugtat.
Nekem megjött 2hónaois koraban, 5hónapos korában, 8hónaposan és mikor 10hónaposan hagytam el a szoptatást, akkor allt be rendszeresre.
De ugye ez vicc, hogy egy 500ft-os teszt pénzkidobás?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!