A mellszívóval vagy velem van baj? Feszül a cicim a tejtől, de nem szívja ki, csak kézzel. Előfordult veletek hasonló? Hol lehet esetleg megjavíttatni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 13:50
1/10 anonim 

válasza:

Szia,
nekem ki szokta valamennyire szívni, de tény, hogy nem rendesen, akkor még rá kell segítenem kicsit kézzel és akkor még mindig nem olyan, mintha a baba szívta volna. Nekem kézi pumpás Medela van, a tiéd milyen?
2/10 anonim 

válasza:

Közben be szokott nálatok indulni a tejleadó reflex?Mert anélkül nekem sem ér smmit a mellszívő.Tegyetek mellszívás előtt forró vizes törölközőt a mellre,az beindítja a reflexet,vagy lehet kapni cseresznyemag párnát,az is jó,( [link] )azt előtte mikróban kell felmelegíteni. Nekem ezek váltak be.
Üdv:11 hetes kislány anyukája
3/10 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy a mellszívód nem szív? Nekem volt olyan, és mire rájöttem... Nem volt meg a megfelelő vákum a szíváshoz, elszakadt a gumimembrán. Az a kis valami, ami ott van ahol átfolyik a tej a kis kupába. Ha van rajta egy icike picike szakadás, már nem szív.
4/10 anonim 

válasza:

Én is azt hittem, hogy rossz a mellszívó/aventes/, de kiderült, hogy egy fehér kis mütűr volt fordítva betéve a pumpás részére...nézd meg jól, hogy tutira jól van-e összerakva.Én is mire rájöttem....
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi, mindjárt megnézem. Amúgy Medela Mini Electric.
2008. nov. 23. 19:16
6/10 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem is medela van, kézi, de nekem semmit sem szív. Én csak kézzel tudok fejni.
7/10 anonim 

válasza:

Aha az enyém is medela. Én vagyok, aki írtam a membránt. Tehát tuti az a baj.
8/10 anonim 

válasza:

Szia! Attol is fugg, mihez szokik a melled. En elejetol kezdve kezi pumpat hasznalok, aminek gumi-labdaja van. Azt hittem, hogy ha veszek egy elektromosat, akor tobb tejet tudok lefejni..hat nalam pont forditva tortent, az elektromos nekem nem jott be, maradt a kezi pumpa. Kb.fel orat tart amig kifejem a tejcsit, persze van olyan is, amikor eppen nem jon semmi, de par perc mulva erzem ujra a tejleado reflexet es ujra folyik jobban par percig, majd ujra leall, ujra elindul, es igy tovabb amig kiurul teljesen. Nem szabad feladni es sok turelem kell. Sok sikert!
9/10 anonim 

válasza:

Én kézzel nem tudtam fejni.Az Aventos kézi nem sok mindent szívott ki,a Nuk-os kézi viszont nagyon bevált.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos nem a membrán a hibás.
2008. nov. 24. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!