Szoptatás közben tényleg előfordulhat,hogy nemi izgalmat válthat ki ez a stimuláció?van aki tapasztalta?Vagy csak legenda?
Figyelt kérdés
Angol forumon futottam bele ilyen válaszokba. Hatodik hónapban vagyok első gyerek.A mellem amúgyis nagyon érzekeny,de nagyon fura ezt elképzelni.2020. szept. 17. 13:12
1/10 anonim válasza:
Hát ez nekem elég perverznek hangzik. Hozzáteszem, nekem így fajt, hogy inkább székelési vágyat váltott ki (értsd, majd besza*tam)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Akkor ez megrosszabb😊gondoltam,hogy fura lehet az ellentétje is.De nyilván azt se mi irányítjuk. Köszönöm
2020. szept. 17. 13:20
3/10 Derjaderja válasza:
El tudom képzelni, belőlem az elején ilyen álmosság rohamot váltott ki. Az más, tudom, de sokféle a huzalozásunk.
4/10 anonim válasza:
Szerintem lehet, egy barátnömnél így volt.
5/10 anonim válasza:
Én 2 évig szoptattam. Mivel a baba az egész bimbóudvart is bekapja tágra nyitott szájjal, nem érzed a melleden se a nyelvét,se semmit. Csak azt, hogy nagyon erősen szívja, és jön a tej.
Nekem 2 év alatt 1x fordult elő, hogy a szopás kezdetekor megcsiklandozott. De az is inkább csikis érzés volt. (mielőtt elkezd szívni, extra gyors nyelvmozgása van a babának pár mp-ig)
6/10 anonim válasza:
Szóval ne úgy képzeld el a szoptatást, hogy a baba a nyelvével "nyalogatja" a mellbimbódat. Mert nem. Ez egy hatalmas tévhit. Nem is érzed, a nyelve lent van, és nyel.
7/10 anonim válasza:
Nekem sokàig nem volt ilyen problèmàm, aztàn lett. Nagyon kellemetlen volt, ùgy oldottam meg, hogy a màsik mellembe belecsìptem szoptatàs közben, ès az teljesen elnyomta a màsik ingert. Ìgy is belejàtszott abba, hogy a nappali szopikat ritkìtottuk, szerencsère màt elèg idős volt hozzà a gyerekem. Szerencse, hogy nem születèsètől kezdve volt ìgy.
8/10 anonim válasza:
17 hónapja szoptatok, eleinte nagyon fájdalmas volt, de később sem éreztem "izgalmat" szerencsére. El sem tudom képzelni, hogy lehetséges e a baba etetése közben. Egyébként így, jogban benne tej, alig alig engedem a férjemnek, hogy piszkálja, azt sem érzem izgatónak.
9/10 anonim válasza:
Hát ha ez történne és azonnal abbahagynám. Lehet fújjolni. Bár ez is szerintem a perverz kérdése...
10/10 anonim válasza:
Simán lehetséges, szex imitácio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!