Inszem utáni 7.napon vagyok,ki mit érzett ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma csinàltam egy tesztet ami negatív lett,szóval màr nem tud fals eredményt mutatni a tüszőrepesztő,mert ki ürült a szervezetemből,kinek hanyadik sikerült és mit éreztetek?2020. júl. 21. 13:20
1/22 A kérdező kommentje:
Senkii???
2020. júl. 21. 16:45
2/22 anonim válasza:
Én a 8. napon vagyok ma... semmi különöset nem érzek, néha fájdogál a hasam meg a mellem de ennyi, ez akár még a progreszteron miatt is lehet gondolom. Te érzel valamit? Én nem teszteltem még, fogcsikorgatva de kibírom a 14. napig.
3/22 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 5 inszemináció volt, sajnos nem sikerült. Most vagyunk a 3. lombikban. Én is mindig tüneteket kerestem magamon, de egyszer se végződött jól. Progeszteron pótlástól is lehetnek tünetek. Tudom nehéz, de inkább próbáljátok elterelni a gondolataitokat. A teszttel én is mindig vártam a 14. napig. Nemcsak a tüszőrepesztő miatt, hanem ha esetleg korai a tesztelés akkor ne legyen felesleges csalódás. Drukkolok nektek nagyon!
4/22 A kérdező kommentje:
Nekem a 6.nap éjszaka nagyon erős görcseim voltak,azt hittem akkor hogy valami baj van..de azóta elmúlt és ma és tegnap már csak enyhe szurkák has puffadás van,na meg a rengeteg pisilés :D habár én cyclogest kupot használok lehet attól van nem tudom de bízom a legjobbakban,mindenkinek pozi tesztet kívánok! :)
2020. júl. 22. 10:51
5/22 anonim válasza:
3-as vagyok: hátha a beágyazódás volt:-) Haspuffadás a progeszteron miatt nem, én olyan vagyok mint egy lufi. Én 1000mg-ot nyomok. A pisilés ilyenkor még nem terhes tünet, maximum ha sokat iszol. Nekem pl kötelező napi 3 litert meginni, de az nektek se árt. Én is cyclogestet használok, mellé utrogestant. Nektek mikor telik le a 14.nap?
6/22 anonim válasza:
Nekem ma mèg csak az 5.nap van.Első kèt nap hasfájás,tegnap ès tegnapelőtt szurkálást ès èreztem.
Èn is cyclogest kúp van mást nem irtak fel.
Nekem aug.3án kell tesztelni.
7/22 A kérdező kommentje:
Én hètfőn tesztelek :) ma vagyok inszem után 8.napon
2020. júl. 22. 13:06
8/22 anonim válasza:
#2 vagyok, én is hétfőn tesztelek, valószínűleg hajnalban, mert izgulni fogok. :D szintén cyclogest-et használok. Megnéztem a b.tájékoztatót, és az a néhány tünetem ami van, az mind fel van sorolva mint lehetséges mellékhatás... :)
10/22 A kérdező kommentje:
Nekem az első,és remélem utolsó is egyben! :D
2020. júl. 22. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!