Van itt olyan aki cicin altatásról leszoktatta a babáját de nem azért mert leválasztotta?
Szia!
Nálunk most az van hogy nappal 3,4x alszik, és olyankor általában a hordozóban van altatva, ez bejött. Egyelőre nem tudom mi lesz ha nem fér majd el elől.
Esti altatás cicin történik továbbra is.
Miért maradna örökre így? A fiam 1 éves koráig aludt el a cicin, utána magától leszokott róla. Nekem is mondták az okos, egyébként gyermektelen rokonok, hogy majd 5 évesen is a mellemen fog aludni, ne engedjem neki. Hülyeség! Egy fél éves gyereknél semmi kivetnivaló nincs benne, ha 5 évesen csinálná ezt, akkor azon én is elgondolkodnék.
Nyilván ha neked kellemetlen, akkor ne engedd, de ha nincs vele bajod, akkor ne hallgass senkire.
Én úgy voltam a lányommal, hogy éjszaka felébredt, magam mellé vettem, és aludtunk tovább együtt. Fogalmam sincs igazán mikor hagyta abba a szopást, én simán visszaaludtam. A szoptatás legkényelmesebb módja, persze ha órákig fogni kell a gyereket, az megint más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!