Amikor újra terhes lettél leválasztotta magát a babát? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 20:42
1/5 Derjaderja válasza:
Nem. Csak amikor már 4 éves volt, a kicsi meg 2, akkor a nagyot, de azért addigra már rég elegem volt.
2/5 anonim válasza:
Nem magát választotta le, én vettem el tőle ~félidős terhesen. Mert addigra nekem már nagyon kellemetlen volt, plusz a tejem is elapadt, így egyébként is csak csámcsogott rajta. Pedig eredetileg én is tandem szerettem volna szoptatni, bár így utólag belegondolva örülök neki, hogy így alakult.
3/5 anonim válasza:
A 4. hónap elején nagyrészt elapadt a tejem, pár hétig még próbálkozott, de egyre kevésbé és egyre kevesebbszer, végül már este sem kérte. Pont egy változásokkal teli időszak volt neki, ezért nem akartam én leválasztani.
4/5 anonim válasza:
Az első tünete volt a terhességnek, hogy már nem kellett neki a tejem, 6 hetes terhesen már tápszert kapott. Nem küzdöttem ellene, mert veszélyeztetett terhes voltam.
5/5 anonim válasza:
Nem
Veszélyeztetett terhesként sem tiltották le.
Végül tandem szoptattm 1 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!