Szoptatás alatt ehetek tiramisut?
Figyelt kérdés
Nyers tojásból készítettem, 8,5 hós a fiam.2010. okt. 18. 09:40
1/6 anonim válasza:
Ehetsz :) Ha feltörés előtt alaposan megmostad a tojás héját, akkor nem kerülhetett bele szalmonella baktérium, ui. a magyar tojásokat szigorúan ellenőrzik ebből a szempontból is.. Épp tegnap hallottam a tv-ben. Csupán a héján fordulhat elő (ritkán) szalmonella baktérium.
2/6 anonim válasza:
Azt hittem,hogy a kávé vagy alkohol miatt kérdezed,mert az elenyésző benne!Jó étvágyat hozzá :)
4/6 anonim válasza:
én ettem...
egész várandóság alatt erre áhítoztam.
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz nekem kedvenc édeségem igy én elég sürön ettem szoptatás alatt is! semmi baj nem volt tőle
6/6 anonim válasza:
EHETSZ!!! Én is imádom! és ettem akkor is, amikor még sokal kisebb volt a lányom(3-4 hós)!! Nem lett semmi baja, nincs allergiája, nem pörgött fel a kávétól! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!