Miért kell a boltban dicsekedni az anyukának mutogatni a mellét ?
Érdekes ez a sok lepontozás 😂 látszik hogy nincs agyatok ahhoz, hogy eltakarjátok magatokat, vagy megfejjétek magatokat. Direkt mutogatni akarjátok a csöcsötöket.
Ez valami fétis lehet, arra izgultok hogy más látja. Ha nem így lenne, akkor tudnátok gondolkodni és alkalmazkodni másokhoz; nem csöcsörésznétek random vadidegenek előtt.
Pontozásra nem mindig lehet adni. Több értelmes válaszom is volt és 0%-al csak azért mert valakinek nem tetszett.. ja és még a stílus is a helyén volt.
Ennek ellenére szerintem rendben van ha vlk kulturáltan szoptat nyilvánosan. Én sem csak otthon eszek, nem fogom ezt elvárni egy babától, meg azt sem hogy cumisüvegből egyen úgy hogy cicizni szokott. Én sem eszem a levest kanál helyett merőkanállal.
/ezt most a keptől függetlenül, magáról a nyilvános szoptatásról írtam.
Bár engem maga a képen lévő sem zavar annyira hogy felháborodjak.
"17es, gondolom akkor te sem eszel csak a négy fal között 😂"
Én már nem anyám csecséből táplálkozom, szóval nem tudom ez hogy jön ide. De minden intim dolgot a négy fal között csinálok. :)
"Abban hogy valaki nyilvánosan eltakarva szoptat semmi undorító és semmi rossz nincsen."
Szerinted. Szerintem meg undoritó. Ez van. Mindenkinek lehet véleménye. :)
Intim meg undorító ? ..
Addig szexualizálták már a női melleket, hogy teljesen elfelejtik, hogy mire vannak igazából ….
28-as, valamiért a szoptatás és a szrás témája mindig felmerül a nyilvános szoptatós kérdések között. Mindig van egy válaszoló, aki ezt felhozza. Őrület.
A kérdésre válaszolva, szerintem is lehet diszkréten szoptatni, kicsit elvonulsz egy nyugisabb helyre (ez a gyereknek is jobb), vannak szoptatókendők, azzal meg szépen letakarod magad. Én is így szoktam. Ha muszáj, akkor muszáj. Amikor már nagyobb, akkor meg lehet értetni már velük, hogy ezt majd otthon rendezzük. (5 hónapos baba anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!