Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kell a boltban dicsekedn...

Miért kell a boltban dicsekedni az anyukának mutogatni a mellét ?

Figyelt kérdés
Hogy szoptat. [link]
2023. okt. 1. 11:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Megnéztem a képet. Hát megmondom őszintén provokáló, de szerintem pont ez a célja. Alapvetően még nem tartom undorítónak sem. Lehet azért mert nem érdekel hogy a másik mit csinál amíg az ingerküszöböm engedi.
2023. okt. 1. 13:08
 12/29 anonim ***** válasza:
59%

Ilyen igénytelen, magamutogató, buta nőt nem is tudok szoptatós anyukának titulálni.

2023. okt. 1. 13:23
 13/29 anonim ***** válasza:
43%
De téged miért zavar ennyire? Mi hátrányod van ebből?
2023. okt. 1. 13:29
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

A véleményemet kérdezték, leírtam.

Amúgy szerintem az vele a gond, hogy szerintem rossz marketinget csinál a nyilvános szoptatásnak. Mert nem ezt szokták érteni alatta.

A másik, hogy alapból nem tartom szimpatikusnak, aki a gyerekét felhasználva akar érvényesülni, legyen szó bármiről. Aztán ha kritikát kap, a gyerekkel takarózik egyből, miközben itt szó sincs a gyerekről.

2023. okt. 1. 13:34
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak úgy kíváncsi voltam az emberek mit gondolnak erről de ilyen formában én se tartom helyesnek ezt a dolgot.
2023. okt. 1. 13:43
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

De te most nem a nyilvános szoptatásról kérdeztél, hanem egy exhibicionista nőről, aki a 2 éves gyereke miatt kiveszi a tőgyeit és mindenki előtt szoptatja.

Ez naaaaaagyon távol áll a szokványos szoptatástól.

Ez egy szélsőség.

Egy anyuka 1 éves kor után már meg tudja oldani, hogy a gyereke csak otthon szopizzon, útközben már nyugodtan ehet mondjuk pogácsát vagy kekszet, esetleg kakaót ihat szívószálas dobozból.

A képen levő gyerek már min. 2 éves, neki nem létszükséglet a szopás.

Ha valaki egy 4 hónapos gyereket szoptat egy padon, akit nem lehet letakarni, mert sír miatta, de muszáj megetetni nincs mese, éhen nem lehet hagyni, az teljesen más, mint ez a gyökér a képen.

2023. okt. 1. 15:14
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
Engem akkor is zavar, ha letakarják. Egyszerűen viszolygok a tudattól is, hogy épp szoptatnak, nem kell ahhoz látnom. Ez egy intim dolog, ami szerintem a négy fal között kellene maradjon, ahogy más természetes szükségletek kielégítése is.
2023. okt. 1. 22:15
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
17es, gondolom akkor te sem eszel csak a négy fal között 😂
2023. okt. 1. 23:57
 19/29 anonim ***** válasza:
80%
#18 Ez csak mostanában divat. Korábban csak a cigány asszonyok szoptattak nyilvánosan, azok közül is a legelmaradottabbja. Mégsem haltak éhen a csecsemők.
2023. okt. 2. 07:34
 20/29 anonim ***** válasza:
36%

19, persze, de régen az is divat volt hogy 3 óránként szoptasd a gyereket meg hagyd had sírjon majd abbahagyja. Nem minden jó ami régen volt. Ezt kéne megérteni.

Abban hogy valaki nyilvánosan eltakarva szoptat semmi undorító és semmi rossz nincsen.

2023. okt. 2. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!