Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy csinálhatnám? Mi legyen?

Hogy csinálhatnám? Mi legyen?

Figyelt kérdés
babámat most kezdtem főzelékeltetni, mert nem hízott eleget, 4 hónapos, és hiába kap délben is és vacsira is főzeléket, meg utánna cicit, 1 körülkel, és utánna másfél 2 óránként. próbáltam h nem adok neki cicit, de nem aludt vissza, ha meg cicire rakom max 10 szippantás és alszik is. ez mért van? mit tehetnék esetleg h többet aludjon? ötletek? tapasztalatok?
2010. okt. 17. 19:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat, ciciztetek amikor kéri akkor :) és a védőnő mondta h akkor kezdjek adni neki másokat is igaz elég hígan adom. 3580al született pénteken töltötte a 4hót, és 5kg most. az uccsó 2 hónapban szinte semmit nem szedett össze, mert az a másfél kg az első 2 hónapban jött. viszont így h kapja a főzit így jobb a hangulata, többet alszik nap közben is, nem csak negyed órát 20 percet, és mondom tegnap csak 2X kelt éjjel :) én viszont többször mindíg néztem h mi lehet mért nem kel :)
2010. okt. 18. 18:20
 12/12 xStefix ***** válasza:

Nem akarsz te is tanácsadó lenni? Még mindig nem vagyunk elegen.. ;)

Kérdező, hááát, én még picit szkeptikus vagyok...

2010. okt. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!