Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Így jó ha megoldom vagy...

Így jó ha megoldom vagy hogyan csinálhatnám hogy jó legyen és ingyen legyen?

Figyelt kérdés
Szóval nemsokára szeretnék venni egy okos telefont Android 2.3-as rendszerrel és úgy szeretnék internetezni rajta hogy vennék itthonra egy wifi routert és arra csatlakoznék fel.Így ugye ingyen neteznék. Ugye azt csak én használhatom vagy nem?És megéri így netezni?
2011. aug. 1. 06:31
 1/2 bix ***** válasza:

ingyen akkor se lesz mert a wifi router elé akkor is kell valami netszolgáltató, bár gondolom az van:) házon belül, azaz a wifi router hatósugarán belül nem fog kelleni mobilnet, de ettől még a városban nem fog menni. csak akkor lesz a tiéd egyedül ha le is kódolod a wifit, benne van a user manualban hogyan kell, olvasd el.

én otthon soha nem neteznék telóról, még egy netbookon is kényelmesebb, nagyobb felületen tudok, gyorsabban...

2011. aug. 1. 06:44
 2/2 anonim ***** válasza:

"Szóval nemsokára szeretnék venni egy okos telefont Android 2.3-as rendszerrel és úgy szeretnék internetezni rajta hogy vennék itthonra egy wifi routert és arra csatlakoznék fel.Így ugye ingyen neteznék."

-Ha már van otthon netetek (és valszeg van) akkor ezen keresztül természetesen netezhetsz,mindenhogy ti fizetitek .

" Ugye azt csak én használhatom vagy nem?"

- a routert úgy is belehet állítani,hogy csak te használhatod,úgyis,hogy más is

"És megéri így netezni?"

szerintem nem sok értelme van, egy egérmozizás ez csak

2011. aug. 1. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!