Így jó ha megoldom vagy hogyan csinálhatnám hogy jó legyen és ingyen legyen?
ingyen akkor se lesz mert a wifi router elé akkor is kell valami netszolgáltató, bár gondolom az van:) házon belül, azaz a wifi router hatósugarán belül nem fog kelleni mobilnet, de ettől még a városban nem fog menni. csak akkor lesz a tiéd egyedül ha le is kódolod a wifit, benne van a user manualban hogyan kell, olvasd el.
én otthon soha nem neteznék telóról, még egy netbookon is kényelmesebb, nagyobb felületen tudok, gyorsabban...
"Szóval nemsokára szeretnék venni egy okos telefont Android 2.3-as rendszerrel és úgy szeretnék internetezni rajta hogy vennék itthonra egy wifi routert és arra csatlakoznék fel.Így ugye ingyen neteznék."
-Ha már van otthon netetek (és valszeg van) akkor ezen keresztül természetesen netezhetsz,mindenhogy ti fizetitek .
" Ugye azt csak én használhatom vagy nem?"
- a routert úgy is belehet állítani,hogy csak te használhatod,úgyis,hogy más is
"És megéri így netezni?"
szerintem nem sok értelme van, egy egérmozizás ez csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!