Hogy tisztítod a melled szoptatás előtt?
Sehogy. A kórházba vittem olyan kendőt hát majdnem körbe röhögött a szoptatási tanácsadó.
Napi egy zuhanyzás elég, semmi baja nem lesz az izzadságtól. Igaz már nem újszülöttem van de a kendőben nyalogatja a hátamon az izzadságot...😅
Mellszívó használata előtt azért javasolt ha el szeretnéd tenni a lefejt tejet, hogy ne kerüljön bele baci.
Koraszülött babám van, mikor a PIC-re jártam szoptatni, kezet kellett fertőtleníteni (mosás+kézfertőtlenítő, könyékig), de mellet sosem. Szerintem kifejezetten fontos a babának, hogy megkapja a bőrödről a bacikat. Kell az emésztőrendszernek.
Egy eset van, amiről hallottam: ha izzadsz, az lehet keserű a baba számára. Szóval ha ilyen esetben elutasítja a melled, meg lehet próbálni egy sima bevizezett kendővel letörölni, hátha ez a baj.
Mivel egészséges, időre született babám volt, így leginkább sehogy nem mosogattam magam, csak mikor amúgy is zuhanyoztam este.
Azóta 10 hónapos, jó az immunrendszere.
Nem éreztem szükségét tisztogatni magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!