14 hós a lányom, egyre kevesebb a tejem, pedig még szopizna, mivel hozhatnám vissza?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 19:43
11/16 anonim válasza:
Igyál sört de csakis alkoholmenteset.... én anyum igy igy volt hugommal... és az orvosunk ezt mondta neki és megjött a teje :)
12/16 anonim válasza:
Szia!Nekem 21 hónapos a fiam,még szopik,már nekem semtelik meg amellem,de annyi van amennyi elég neki.Persze ennyi idősen már nem elegendő neki az anyatej,szóval adj neki rendes ételt,főtt ételt,bár gondolom eszik már,de adj neki sűrűbben!Ettől függetlenül,ha aggódsz igyál sok folyadékot és LAKTOHERB teát!
13/16 anonim válasza:
14 hónapos gyereket már minek szoptatni?
14/16 A kérdező kommentje:
2 éves koráig szerettem volna. Mint sok sok ezer más anyuka :) Ez egyáltalán nem egyedi, nem ritka és nem meglepő.
2010. okt. 23. 13:19
15/16 anonim válasza:
15.50-es vagyok a homeopátiás.
A sógornőm majdnem 3 éves koráig szoptatta a lányát,
pedig neki természetesen mindent evett a kicsi!
Én is sokáig szeretném szoptatni a lányom!
De majd kiderül....
16/16 Kilián Rita válasza:
A probléma ismerős.
1. Nekem anno remekül bevált az akupunktúra. Úgy érkeztem haza a kezelésről, hogy szabályosa lövellt ki a tej a cicimből.
2. A "Gyógyító Növények " c.(Rápolti-Romváry) könyv szerint egyedüli tejelválasztást segítő tea a Kecskerutafű-tea.Minden más csak az ANYUKA emésztését javítja. Én anno minden keveréket kipróbáltam, de ez volt a legjobb, meg a legegyszerűbb, a teakeverék árakról már nem is beszélve.
3. Lehet, hogy tényleg nincs mit tenni, itt az ideje a tej elapadásának.
Üdv Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!