Nagyobb s kisebb mellű nők, nektek ? Hogyan változott meg a melltartó kosár méret terhesség, szoptatás alatt ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 18:17
11/19 anonim válasza:
Nekem 75B-C volt, 9 hetes vagyok és már egyetlen régi melltartó se jó rám, vettem egy nagyobbnak tűnő 75C-s és egy 75D-s darabot, utóbbi a leginkább kényelmes. Az a baj, hogy kifelé, a karjaim felé nőnek, nehéz olyan fazont találni, ami kényelmes. Fájnak éjszaka, ha úgy fordulok, de egyébként nagyon élvezem, mert még semmi más nem látszik, és végre nem vagyok lapos 😂.
12/19 anonim válasza:
Lapos vagyok, mint egy palacsinta, egy mm-t sem nőttek a melleim.
13/19 anonim válasza:
70 A-ból 120 F lettem. Tejüzem hozzám képest craft műhely.
14/19 anonim válasza:
80 A-ról indult, szoptatás alatt volt C kosár is, aztán beállt 95B-re. És sajnos eléggé megereszkedtek.
15/19 anonim válasza:
Hölgyek, szerintem ne válaszoljatok, mert a privát üzenetek alapján esélyes, hogy valaki számokra és betűkre rejszol.
16/19 anonim válasza:
Főleg ha tudná, hogy faszik vagyunk akik válaszolnak. 😆
17/19 anonim válasza:
75Aról indultam 80B volt a szoptatós méretem, majd szépen lassan visszatért az eredeti. Most kisebbnek látom mint előtte, de a melltartóim jók, úgyhogy valószínűleg elszoktam tőle csak. Vagy azért fura mert még van egy pici pocakom és megborultak az arányok picit.
18/19 anonim válasza:
Nekem egy méretet nőtt és úgy is maradt
19/19 anonim válasza:
Nekem semmit nem változott. Terhesség alatt is ugyan akkora volt, egy hete szültem csak akkor nagy a mellem ha tele van tejjel, amint le fejem vissza is megy kb az eredeti méretére, sajnos 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!