Mekkora méretű melltartó lett jó szülés után?
75 B voltam mindig.
Most szoptatok 11 hónapja, de a szoptatós melltartókon kívül kb semmi nem jó.. a bal mellem ugyanis jóval nagyobb lett,mint a jobb. :(
Körben is híztam,tehát 85C lennék,de abba nem fér el a balos, a nagyobból meg kiesik a jobbos. :D
Így marad a szopis melltartó,ha meg így maradok,értelmet nyernek a félpár zoknik..
Én pont ugyanakkorát hordok, mint szülés előtt... inkább duzzadt lett a mellem, de kosárra nem lett nagyobb. Nekem nagyon bejöttek ezek a szoptatós melltartók (topok) a H&M-től, nagyon kényelmesek:
Én olyan 80 A/B voltam, vagyok, és ebből az M-es méret tökéletesen passzol rám.
85B voltam a terhesség előtt, most 85C-seket hordok (1 éve szoptatok). Nekem is más méretű a két mellem, de azért annyira nem drasztikusan, hogy ne legyen használható egy normál melltartó.
Viszont eleinte én nem hordtam semmit. Egyrészt mert kibebacottul fájtak a bimbóim, úgy néztek ki, mint valami lila karfiol, szóval leginkább csak szellőztettem őket otthon, ha nagyon muszáj volt menni valahova, akkor szopis felsővel takartam el. Ugye neked a nagyobb gyerekek miatt ez talán annyira nem alternatíva, de erre szerintem pont tökéletes a #4 által linkelt melltartótípus, annál teljesen mindegy, mekkorára nő a melled, biztosan kényelmes lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, szimpatikusak a belinkelt melltartók. Az üzletben így tudok is majd próbálni.
A melltartó nélküli ötlet nekem azért nem opció, mert mindig folyt a tejem, kellett a melltartóbetét.
Nekem 85B-ről már a terhesség elején váltani kellett 85C-re. Gyakorlatilag 2 hét alatt óriási melleim lettek, szétrepedt a bőröm a francba. Azóta nem nőtt tovább, de a B kosaras melltartókba ha akarom se tudom belepasszírozni ezeket a kannákat. Félek, hogyha elkezdek szoptatni még tovább nő, pedig nekem sose volt bajom a B kosárral se. :/
Ráadásul ezek nem lógnak, úgy néz ki, mintha két gumilabdát ideragasztottam volna. Nem tudom, hogy fogják viselni, ha a gravitáció megdolgozza őket. :(
30hkm
2 év szoptatás óta 80C-85C,melltartótól függ.
Előtte 75B-80B kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!