Mekkora méretű melltartó lett jó szülés után?
Figyelt kérdés
Már kétszer szültem, de az évek alatt sportoltam, a mellem egyre kisebb lett, de kissé lóg. Nem is emlékszem, milyen méretet hordtam szoptatás alatt 17, illetve 8 éve. Most ismét babát várok. Majd szülés előtt vennék melltartót, de nem tudom, kb mire számítsak. A neten rengeteg jó ajánlat van, de így tuti mellényúlnék méretben. Terhesség előtt A és B kosarasok voltak jók kb 75-80 centis. Már híztam, a 80 kevés lesz. A kosarat nem tudom belőni, mert mindkét gyereknél sok tejem volt. De alapjáraton nincs nagy mellem. Akinek a normál mérete mondjuk B, annak a szoptatósból is a B méret kell? Vagy már C? Tudom, ti nem tudjátok megmondani, hogyan változok még, de nekem az is információ, ha saját tapasztalatokat írtok. Köszönöm!2021. júl. 31. 10:20
11/11 anonim válasza:
75B—>80-85C az én esetemben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!