Szoptatás alatt fogyni?
Őszintén megmondom hogy mindent ettem, sokszor ossze-vissza a terhesség és a szoptatás alatt is. Viszont már eléggé kezdek nem tetszeni magamnak, de szoptatni is akarom a picit továbbra is.
Ha egészségesen és rendszerezett én eszek, mozgok, emellett fogyok, akkor elapadhat a tej?
Vagy tulajdonképpen miért nem javasolják hogy szoptatás alatt ne fogyókúrázzunk?
Még csak 4 hónapos a kicsi. Sokáig tervezek szoptatni, ha igényli akár 2 éves koráig is, nem szeretnék elrontani semmit.
Mert az emberek ész nélkül csinálják.
Fogyókúrázni, mint olyan, nem szabad..
Egy jól megválasztott kalóriadeficittel( ami kalkulál a szoptatással) mellett “!!!sporttal!!! simán lehet fogyni.
Én 18 kg-ot adtam le a gyerekem 1 éves kora után kezdtem
Ès 1,5 éves korára lement a súly.
Utána deficit nélkül folytattam a sportot..
Nem úgy kell lefogyni, ahogy én ettem: egész nap zabáltam, csokis keksz, karamalz, kétszer annyi kaja főétkezésre, mint előtte, és így is "csak" 10 kiló jött fel, mert annyit szoptattam, elvileg sok kalóriát fogyaszt.
Szóval, szerintem, ha mindezt nem ettem volna (de rohadtul kívántam!!), Akkor sikerült volna minden további nélkül visszafogynom. De valahogy az akkor nem érdekelt, a lányom egy éves korában kezdtem el figyelni az étkezésre, amikor már sokkal kevesebbet szopizott. Utána könnyen lefogytam, mert tudom, hogy mi az, amit nem szabad enni.
Én csont sovanyra fogytam szoptatás alatt. Igazából a terhesség előtt se voltam vastag, Nagyon bántott h oda a súlyom, én örültem h végre kerekedtem.
Évek alatt sikerült visszahíznom
Kiszàmolod mennyi a te testsúlyodnak, magasságodnak az ideális, ahhoz hozzáteszel 400kcal-t
Ez alá nem nagyon mész… sportolaz mellett, ha nagyon sokat égetné, akkor emelsz aznap az adagon kb arányosan.
Én
174 magas vagyok
85 kg-ról indultam
1600kcalt ettem
Itt még sport nélkül ment le 10 kg
Innen csak sporttal
Kcal 1500 lett és naponta edzettem eleinte 15 percet
30-at
Majd 50 percet.
A súlyomat elértem, még 6 hónapot szoptattam.
Visszqemeltem a kalóriát 1900-ra ekkor.
Plusz néha nem is nagyon figyeltem.
Viszont itt a szoptatás kijött az egyenletből a súlyom pedig lement, szóval kevesebb lett a kalóriaigénEm, hiszen a saját súly cipelése is csökkent.
Abbahagytam a szoptatást, akkor még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!