Van itt más is, aki szoptatás alatt nem tud fogyni?
Átlagos, inkább vékony testalkattal estem teherbe, 10kgt szedtem fel a végéig. A kórházból kijövet még 5 kg volt rajtam, három hónapja szültem, azóta egy deka sem ment se le, se fel . Mivel szoptatok, fogyókúrázni nem szeretnék.
Mindenkitől azt hallom, hogy a szoptatás olvasztja a kilókat...van itt olyan, aki szintén nem tudott fogyni? Vagy mikor indulnak meg a kilók? Normálisan étkezem és sokat sétálok a babával
Nem érzem jól magam a bőrömben így :( semmi régi ruhám nem jön rám, sem a gatyák, sem a legtöbb felső, mert akkorák a melleim és pocakom is maradt, hogy minden rövid.
A baba az első, de amit lehet, megtennék, hogy jól érezzem magam
Én is csak híztam (hízok).. 52-vel estem teherbe, 59 voltam szülésnél, utána kb 53. Most 60 vagyok, 3 hónapja szültem.
Nagyon éhes vagyok, folyton eszem, de most kezdtem odafigyelni jobban.
A szoptatás kalóriát éget, vagyis pontosabban a tej előállítása.
Kb 500 kcal-t egy nap.
Szóval ha mondjuk az alapanyagcseréd 1700 kcal és te 1700-2000 körül eszel egy nap, fogysz, ha csokis kekszet, sütit, pizzát és napi 4000 kcal-t beviszel, hízol.
Ezt onnan tudom, hogy 6 hónappal szülés után elkezdtem kcal-t számolni és 6 hét alatt lement mind a 8 kiló ami maradt rajtam.
Azóta nem számolom és nem jött vissza, pedig világ életemben egy fél lóra még 2 tortát is bevágtam/bevágok. Mondjuk sokkot kaptam, mennyi az 1700 és ahhoz képest én mennyit eszem... De szerencsére nem jön vissza.
De ajánlom legalább egyszer kiszámolni mennyit kéne enni és mennyi a valós bevitel.
Nem kell fogyókúrázni, csak a szenhiodrátokat meg zsírokat csökkenteni, több zöldségfélét enni meg böven inni folyadékot.
Ha így csökkented a kalóriabevitelt, a tejed nem lesz kevesebb, csak rólad megy le a zsír, azt használja a szervezeted a tejtermeléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!